Nem unjátok még, hogy ilyen-olyan h*lye "bizonyítékokkal" próbálnak rátok hatni, hogy használjatok inkább betétet?
Pl. hogy:
-a tampont klórral fertőtlenítik
-meddő leszel tőle
-rengeteg mellékhatása van
-egy idő után toxikus-sokk szindrómád lesz
-stb...
Hagy használjon már mindenki azt, ami kényelmesebb neki, én nem szólom le azokat, akik betétet használnak, mások se okítsanak ki engem, hogy miért ne használjak tampont!
Kedvencem, hogy "a tampon miatt pang bennem a vér, ezáltal sok baktériumnak adok helyet" -> már nem azért, de a betétnél, a SAJÁT VÉRÜNKben ülünk..
Megfelelő higiéniával minimális, ártalmatlan baktérium jut a hüvelyembe, míg betétnél tényleg ott ülünk a vérünkben...
Szóval, kedves tampon-ellenesek: nyugodtan írjátok a dolgaitokat, sok ember magasról lesz*rja...
19:55
Nem ez a legnagyobb gondom.
Sőt, senkinek sem kívánom, hogy átélje azokat a dolgokat, amiket én most átélek.
nem, a vér nem pang. ezt ki találta ki? a vér felszívódik a tamponba, és folyamatosan szívódik, majd átázik, mikor már nemfogja fel a tampon, mert megtelt. az nem pang!!!ugyanúgy kifolyik, csak hamarabb fogja fel vmi, még mielőtt beleürülne a külvilágba.
én 10 éve használom, soha, mégegy fertőzésem sem volt. semmilyen. kb egy hétig használtam betétet, mikor megjött az első menzeszem, aztán elegem lett belőle, baromi higiéniátlannak éreztem magam, ahogy ülök a gimibe az órán, érzem azt a "melegágyat" amiben ülök, mikor felállok, mintha 6 liter vér folyna ki hirtelen belőle, elönt a pánik h úristen, úristen átáztam....rohanok a wcre...halál volt! plusz némelyik még zörög is. nekem nemvált be. másnak biztos más a véleménye, ha használja. de ha nem dőlne be mindenki ilyen baromságoknak, hogy pang a vér...meg meddő leszel tőle, akkor sztem még jópár ezer emberrel gyarapodna a tamponhasználok köre.
azmeg h mit mond a nőgyógyász...ti arról még sosem hallottak, hogy ahány nőgyógyász annyi felfogás? hányszor olvasni pont itt, olyan kérdéseket, ahol az egyiknek eztmondja a nőgyógyász, a másiknak meg azt, neten az egyik orvos eztírja, a másik meg azt....ésakkor okoskodd ki h mi is van! ígyhát használja mindenki azt, amelyikben jobban érzi magát, és ennyi. de senki ne hurrogjon le mást valótlan baromságokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!