Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől lehet, jók a megérzéseim...

Mitől lehet, jók a megérzéseim? Akivel volt hasonló írjon!

Figyelt kérdés
Nagyon szúr,és ég a hasam+hüvelyi folyásom van,és a testhőmérsékletem 37-37,5 között változik.a vesémbe is sokszor bele-bele szúrkál,hányingerem van.A jobb oldalamon egészen a csípőcsontom mellet,elég nagy helyen kidudorodik valami(olyan mintha bél lenne,de nem az sztem,mert a másik oldalamon nincs).nagyon sűrűn vagyok felfázva,ami véres vizelettel jár. a barátom anyukája azt mondja,hogy ami kidudorodik,az valószínű,hogy lágyéksérv,mert neki is volt.és vissza is tudta nyomni azt a dudort,ahogy énis..:S a petefészkem két oldalon szúr..és amiket az elöbb leírtam(testhőmérséklet,hasi fájdalom..stb)utánna olvastam,hogy ezek a petefészekgyulladás jelei,amelyek közül én sajnos mindegyiket produkálom.November 9.én megyek hasi ultrahangra,remélem,hogy megtudják állapítani,hogy mi van velem..:(mert nagyon rossz ez..ha hasi ultranagra elmegyek az elég,vagy a nődokihoz is menjek?teljesen összevagyok zavarodva..:(egyszerre petefészekgyulladás,és lágyéksérv?:(nagyon jó..ha tud vki valami okosat írni,az írjon,előre is köszi:)
2009. okt. 18. 18:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia! Te voltál aki bevette az esemény utáni tablettát menstruáció alatt? Nézd, ha igen, akkor szerintem a fájdalmat az okozza, a lágyéksérv pedig nem biztos, dudort minden okozhat, látnom kéne, hogy tudjak rá okosabbat mondani :( Ha nem te voltál az esemény utáni tablettás, akkor nem tudom mi lehet a gond és bocsi az összetévesztésért. Minél előbb orvos, nehogy komolyabb baj legyen.
2009. okt. 18. 18:59
 2/3 A kérdező kommentje:
De De én voltam:)
2009. okt. 18. 19:00
 3/3 anonim ***** válasza:
Akkor még hozzáteszem azt, hogy mindenképp közöld az orvosoddal az esemény utáni tabletta bevételét :) Sokat számíthat a helyes diagnózis felállítása során :)
2009. okt. 18. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!