Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan tudnám késleltetni?

Hogyan tudnám késleltetni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Az lenne a problémám, hogy vasárnap megyünk nyaralni egy hétre, és nekem szombaton fog elvileg megjönni. Egy éve menstruálok, nagyjából be is állt, de legtöbbször késik egy-két napot. Remélem, hogy most is fog, de azért szeretnék kicsit biztosabb lenni. Vannak valami praktikák erre? Olvastam pl. a citromot, az tényleg használ? Igyak citromlevet? És ha mégis megjönne, valami tippek, ötletek? Tudom hogy tampon, sok csere, fertőzésveszély stb. Valaki már volt ilyen helyzetben? Hogyan oldotta meg? Van valami esély, hogy megússzam? Segítsetek:ss 13L
2013. júl. 10. 15:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Sajnos nem tudsz mit tenni. A citromlé arra nagyon jó, hogy erősítsd az immunrendszered.
2013. júl. 10. 16:09
 2/3 anonim válasza:
A barátnőmnek bevált a citrom.De ő ugy ette magában.
2013. júl. 11. 10:16
 3/3 anonim ***** válasza:
Citrom nekem is bevált, elött kb 1 héttel kezdem és néhány nappal 4-5) sikerül eltolnom.
2013. júl. 11. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!