Az intimlemosóknak mennyi a ph-juk?
Figyelt kérdés
pl.: Lactacyd, Nivea, Dove... melyik jobb? mennyi a hüvely ph-ja?2009. okt. 18. 14:36
1/10 anonim 

válasza:

Savas a hüvely pH-ja,közel van a tejsavéhoz.Ennek megfelelően keress.
2/10 A kérdező kommentje:
azt tom h savas de mennyi ???
2009. okt. 18. 15:19
3/10 A kérdező kommentje:
tehát ha veszek, akkor menyit nézzek ami rá van írva? 5,5?? vagy nem
2009. okt. 18. 16:28
4/10 anonim 

válasza:

Elvileg az intim lemosók ph-ja a hüvely ph-nak megfelelőek, pont ez a lényegük.
5/10 anonim 

válasza:

A lényeg, hogy a ph 5 alatti legyen mindenképp. 4,valamennyi. A Lactacyd-é nem igazán jó, inkább Niveá-t, vagy mást válassz.
6/10 A kérdező kommentje:
pont Lactacydom van és rá gyanakszom h amiat jön elő 3havonta a hüvelygombám :( a Niveának mennyia ph-ja?
2009. okt. 18. 20:10
7/10 anonim 

válasza:

Az egészséges hüvely ph-ja 3,5-4,5 között van. A Lactacyd femina intim mosakodója 5,2 ph-s (mindkét adatot most néztem meg a neten), tehát nem jó! Könnyen lehet, hogy pont ettől jön vissza a fertőzésed rendszeresen.
Sajnos a niveára nem találtam ilyen adatot, de lehet, hogy csak rosszul kerestem...
8/10 anonim 

válasza:

Szia!
SÁBA-t használok, annak pontosan 4 ph értéke.
Gyógyszertárban kapsz. Nekem sima van nem aromaterápiás.
Nekem bevált, a Lactacydtól gombát kaptam.
9/10 anonim 

válasza:

én niveát használok, mert annak közel azonos a PHja a hüvelyével. a lactacydé meg baromi messzevan tőle, nekem attől folyton gombám lett. nivea óta eccersemvoltmég. kb másfél éve.
10/10 A kérdező kommentje:
Niveát vettem, kipróbálom, aztán ha ez sem jön be akkor Sábával próbálkozom :)
2009. okt. 19. 14:55
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!