Menstruáció alatti fürdés?
Figyelt kérdés
Jövö héten megyünk nyaralni.Ahogy számítottam a menstruáciom rögtön a hazaérkezésunk napján jönne meg.Ezt úgy számítottam ahogyán az útobbi 2 hónapban jött meg.Ez úgy van ,hogy rá 28 napra amiútán befejezödött.HA HAMARABB JÖNNE MEG TAMPONT VAGY BETÉTET TEHETEK HA FÜRDÖK MEDENCÉBEN?TAMPONT NEM HASZNÁLTAM CSAK BETÉTET EDDIG.MIT TEGYEK????2013. júl. 10. 11:24
1/11 anonim válasza:
Az első naptól kell számítani a ciklust.
2/11 anonim válasza:
Első vagyok. Menstruáció alatt csak tamponnal fürödhetsz.
3/11 anonim válasza:
Így van,ahogy írták attól a naptól kell számolni,amikor megjött,tehát az az első nap. És fürödni csak tamponnal lehet. Menzesz idején kinyílik a méhszáj és fertőzéseket lehet kapni anélkül.
4/11 anonim válasza:
Úgye nem gondolod komoylan a betétes dolgot.... Gondolkozz kiceit.... Te örülnél ha más nő igy menne be a baba a vizbe amiben te is fürdesz? A másik hogy nem csak amiatt tilos igy fürödni mert gusztustalan hanem mert könnyen kaphatsz durva fertőzést mivel a méhszáj nyitvba van a menzesz alatt. Menstruáció alatt fürdeni csak TAMPONNAL LEHET. Ja és igen ahogy irták a mensi elsö napja a ciklus első napja onnan számold ki.
5/11 A kérdező kommentje:
betéttel fürödtem és semmi bajom nincs :D
2013. júl. 21. 09:27
7/11 anonim válasza:
Hol fürödtél abba? Milyen fürdőben, vagy tóban?
8/11 anonim válasza:
Ha betéttel fürdesz orosz rulettet játszol. Most lehet,h nincs bajod,de bármikor lehet és ha annak esetleg meddőség a vége már késő bánat lesz. Ráadásul, nem túl gusztusos dolog.
9/11 A kérdező kommentje:
A strandon még nem is jött.és nem jött sok,negyede amennyi jön máskor...meddöség alakúlhat ki ha még 14 évesen se fürödtem így?
2013. júl. 23. 16:11
10/11 anonim válasza:
Meddőség akkor alakulhat ki, ha pl. betéttel való fürdés miatt kapsz egy fertőzést, és azt elhanyagolod, vagy nem megfelelően kezelik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!