Ha menstruáció alatt sok citromlét iszom, hamarabb elmúlik?
Azt olvastam a neten, hogyha a menstruáció alatt sok citromlét iszik az ember, akkor hamarabb elmúlik. Balatoni táborba megyek holnap, és pont holnap fog megjönni. Nem akarom, hogy az egész hetem elmenjem, és folyton vécére kelljen rohangálnom, gondoltam kipróbálom, hátha marad pár szabad napom... Tényleg így van? Esetleg tapasztalatok?
Köszi előre is!:)
13/L
Hát el kell hogy keserítselek, de sajna nem citromlé függő a dolog :(
Nem tudom neked mennyire pontos a mensid, nekem 30 nap után jöhet meg most 8 napot késett. Pedig én 16 éves vagyok. 13 évesen nekem össze vissza jött meg. Nem biztos hogy meg fog jönni neked.
Első válaszoló: nekem mindig napra pontosan jön meg...
Ezt sajnálattal olvasom...:/// tönkreteszi a nyaram
Első vagyok!
Hát ha sötét(fekete,piros) színű a bikinid, akkor bemehetsz a balatonba. Kockázatos a dolog, mert elkaphatsz bármit...de azt ki lehet kezelni kis idő alatt.Persze ehhez nődokihoz kell menned :) Na mindegy nem biztatlak ilyenekre.
Mini tamponnal is megpróbálkozhatsz.
Menstruáció alatt a méhszáj és a méh nyakcsatornája megnyílik azért, hogy a menstruációs váladék / ami nem csak vért tartalmaz/ ki tudjon ürülni. Ilyenkor nem jó fürödni, mert a nyitott méhszájon át fertőzés juthat a méh üregébe.
Csak tamponnal lehet, előtte új tampont kell felhelyezni és fürdés után rögtön cserélni. Max így lehet egy kicsit élvezni a Balaton vizét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!