Pattanásos az arcom. Mit tegyek, hogy eltűnjenek?
Millió ilyen kérdés volt már, valamint ha csak google-be beírod, hogy pattanás kezelése is millió találatot kapsz.
Amúgy a válaszom: tisztítsd rendszeresen és megfelelően az arcod (arclemosó, tonik, radír, hidratáló krém), járj el néha kozmetikushoz, vagy ha nagyon durva, akkor menj el bőrgyógyászhoz.
Szia! Én egy ideig fogkrémmel kentem, az is segített valamennyit, de nálam a legtöbbet egy avonos tonik, és szintén avonos, krémes arctisztító használt. Sok minden próbáltam már a pattanásaimra, de ezek az avonos dolgok annyira szépen helyrehozták a bőrömet (pedig még csak két napja használom őket). Küldök is linkeket, hátha tudok segíteni neked:
Arctisztító: [link]
Tonik: [link]
Remélem hasznát veszed a válaszomnak. Sok sikert a pattanás elleni harchoz!! 13/L
Szia!
Én mindenképpen neked az Ebrimycin gélt tudom ajánlani,de viszont nem tudom hogy mennyire lehetsz pattanásos,de ez a gél nagyon jó rá,tényleg egy kis csoda !
Ajánlom neked is bátran,itt megtudod nézni :-)
Remélem hogy tudtam én is neked segíteni,és remélem hogy hamar pattanás mentes lesz az arcod,sok sikert hozzá, és remélem hogy nálad is beválik a gél! :-)) Szép napot.
robbasd fel
az hasznal
Muhahahahaha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!