Protexin Gynophilus-t felhelyezzem vagy szájon át vegyem be?
hüvelygombám volt és ezt írta fel a doki hogy helyreállítsa a hüvelyflórámat, kiürült belőlem a fehér váladék, és várok 2 napot, de antibiotikum hazsnálata közben azt írja hogy szájon át vegyem be.
na most. 18 éves vagyok , milyen antibiotikumra gondol..?
ja és még egy kérdés .
múlthéten pénteken kezdtem el a canestenes kezelést.
és ezen a héten pénteken fog megjönni.
7 napot ír hogy addig használjam de pont beleesik, ilyenkor mitcsináljak, ha elmúlt a mensi utána folytassam vagy else kezdjem addig ?
köszönöm előre is .
Az hüvelykapszula. A hüvelybe kell felhelyezni, nem szájon át való.
Te valamit nagyon félreértettél vagy félreolvastál!
Ha gombád volt, akkor eleve nem kaphattál antibiotikumot, mert az baktérium ellen van és nem gomba ellen.
A Canesten, az igen, az gombára van.
Ha te mindkettőt kaptál, akkor valószínűleg egy nagyon összetett fertőzésed van-volt.
És te probiotikumot olvashattál. Ugyanis azt kell szájon át bevenni antibiotikum kúra ellen.
A hüvelyflóra helyreállító kapszulát, pedig ez idő alatt hüvelyben kell alkalmazni.
Viszont vérzés idejére mindenféle hüvelyben használt kúpot, kapszulát fel kell függeszteni és a vérzés után befejezni.
jólvan köszönöm..
akkor félreértelmeztem :/
Ezt most nem értem.
mire irtad??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!