Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Protexin Gynophilus-t felhelye...

Protexin Gynophilus-t felhelyezzem vagy szájon át vegyem be?

Figyelt kérdés

hüvelygombám volt és ezt írta fel a doki hogy helyreállítsa a hüvelyflórámat, kiürült belőlem a fehér váladék, és várok 2 napot, de antibiotikum hazsnálata közben azt írja hogy szájon át vegyem be.

na most. 18 éves vagyok , milyen antibiotikumra gondol..?

ja és még egy kérdés .

múlthéten pénteken kezdtem el a canestenes kezelést.

és ezen a héten pénteken fog megjönni.

7 napot ír hogy addig használjam de pont beleesik, ilyenkor mitcsináljak, ha elmúlt a mensi utána folytassam vagy else kezdjem addig ?

köszönöm előre is .

2013. júl. 8. 11:56
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Az hüvelykapszula. A hüvelybe kell felhelyezni, nem szájon át való.

Te valamit nagyon félreértettél vagy félreolvastál!

Ha gombád volt, akkor eleve nem kaphattál antibiotikumot, mert az baktérium ellen van és nem gomba ellen.

A Canesten, az igen, az gombára van.

Ha te mindkettőt kaptál, akkor valószínűleg egy nagyon összetett fertőzésed van-volt.

És te probiotikumot olvashattál. Ugyanis azt kell szájon át bevenni antibiotikum kúra ellen.

A hüvelyflóra helyreállító kapszulát, pedig ez idő alatt hüvelyben kell alkalmazni.

Viszont vérzés idejére mindenféle hüvelyben használt kúpot, kapszulát fel kell függeszteni és a vérzés után befejezni.

2013. júl. 8. 12:04
 2/6 anonim ***** válasza:
bocs- antibiotikum kúra idején...elírtam
2013. júl. 8. 12:05
 3/6 anonim ***** válasza:
De bővebben: az antibiotikum a hüvelyből és a belekből is kiírthatja a jótékony baktériumokat is, illetve a gombaölők is a hüvelyből, így hogy, a hüvely baktérium flórája is helyreálljon és a szervezet bélflórája se sérüljön, ezért vannak a hüvelyflóra helyreállító szerek és a probiotikumok.
2013. júl. 8. 12:07
 4/6 A kérdező kommentje:

jólvan köszönöm..

akkor félreértelmeztem :/

2013. júl. 8. 12:11
 5/6 anonim ***** válasza:
Bocs,de egy gombaölő az életben sem fogja kiírtani a hüvelyből a baktériumokat. Sőt.
2013. júl. 8. 12:33
 6/6 A kérdező kommentje:

Ezt most nem értem.

mire irtad??

2013. júl. 8. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!