Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan állapíthatom meg hogy...

Hogyan állapíthatom meg hogy megjön a havim?

Figyelt kérdés
Nem írtam fel hogy mikor voltak a menzeszeim és nemsokára tengerpartra megyünk nyaralni és nem akarom hogy ugy jöjjön meg hogy nem számítok rá. Honnan állapíthatom meg hogy meg fog jönni nemsokára? Menzesz elötti napokon hogyan lehet megállapítani? Görcs? Hüvelyváladék?...

2013. júl. 5. 21:42
1 2
 1/12 anonim válasza:
talán nézd meg h eddig mikor jött meg... ahhoz tudsz viszonyítani. PL.: 05.14., 06.24., 07. 05. a dátumok nyilván nem 28naponként vannak, hasraütés szerűen írtam neked, h értsd mire gondolok.... mióta menstruálsz?
2013. júl. 5. 21:45
 2/12 A kérdező kommentje:
kb 2 és fél éve és nincsen semmi sem felírva hogy mikor volt...
2013. júl. 5. 21:48
 3/12 anonim válasza:
az nagy hiba. :( mindig vezetni kellene. nem emlékszel kb se?
2013. júl. 5. 21:49
 4/12 anonim ***** válasza:
89%

2 és fél éve menstruálsz, de fingod sincsen róla, hogy nálad milyen tünetek előzik meg a menzeszt???

WTF? Hát neked kellene tudni. Nekem pl. fáj a mellem és görcsöl a hasam.

De nyilván neked nincsenek ilyen tüneteid, ha két és fél év alatt nem tűnt fel.

Atyavilág.

2013. júl. 5. 21:50
 5/12 A kérdező kommentje:
hát annyit tudok hogy nemsokára meg kell hogy jöjjön (kb szerintem 3 hete volt) és nem akarok ugy külföldre menni hogy nem vagyok felszerelkezve...mert most fehérfolyásom (sok) van és néha barna is és néha néha fáj a hasam és lehet hogy meg fog jönni de nem tudom hogy biztos lehetek e benne...
2013. júl. 5. 21:52
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Sehogy.

Viszont mostatól írd fel, mert ha valamiért dokihoz kell menned, ez lesz a második kérdése a neved után. A tengerpartra vigyél magaddal betétet.

---

Esetleg próbálj meg arra visszemlékezni, hogy mit csináltál, mikor legutóbb megjött, pl. láttál egy filmet a tv-ben, és keress rá a neten, mikor volt az a film.

Vagy hogy éppen vettél egy könyvet/pólót, és ha megvan a blokk, megvan a dátum.

2013. júl. 5. 21:54
 7/12 anonim válasza:

1-es vagyok,jövőhéten valamikor szerintem megjön. és mostmár írd fel a dátumokat.FONTOS! nekem pl elötte fáj a mellem, kivánom az édességet, nyűgösebb vagyok, de ez eltérő lehet mindenkinél.

eddig honnan tudtad mikor jön meg? suliban tesiórán véletlen meglepett vagy mi?

8/12 A kérdező kommentje:

4. válaszoló:

csak be vagyok parázva és ilyenkor mindent elfelejtek. én sem lehetek tökéletes bocs :P

9/12 A kérdező kommentje:
mindig van a hüvelyváladék miat berakva egy tisztasági és mikor érzem hogy jön (mindig megszoktam érezni) akkor mindig megnézem és berakom a betétet.
2013. júl. 5. 21:57
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Én se tudom mikor volt az utolsó menzeszem valahogy hidegen hagy h felírjam :-D
2013. júl. 5. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!