14 éves leszek szeptemberben, nőnek már a melleim de nem nagyon viszont már pont akkorák hogy átlátszanak a pólókon. Vettem két 70A-sat éa azok nagyábol jok rám szerintetek hordhatom őket majd a suliba is?
suliba mindenképp.az alattunk lévő évfolyamon (7.) volt egy lány és viszonylag normál melle volt,rendesen volt neki és csak nem rég kezdett hordani melltartót. Nos, azelőtt nem volt szép látvány a pólóján átütő mellbimbó.. Meg hát a tanárok miatt is kell,ha érted. Na meg tesire.
persze éjszakára ne hordjad :D
Szia!
Totalisan jol latod a dolgot, ide mar kell egy melltarto! :)
Szerintem ilyen fiatalon meg ne hord merevitos melltartot! Amugy ezert is tunik nagyobbnak, masreszrol ezert kenyelmetlen is.
Van sima, csinos pamut melltarto -pl. Triumph, vagy vannak az ugynevezett sport melltartok, amik a te korodban idealisak es nagyon kenyelmesek. Ez mellesleg rugalmas, tehat nem kell ujat venned rogton, ha kinotted.
Amugy mindenkinek mashogy all a melltarto, ha lehajol vagy mashogy ul. Sot, ha nagyon laza a pant, akkor ki is fordulhat belole :) Sokan azert lazitjak, mert merevitoset akarnak, meg nagyobb kosarat vesznek es a pant is laza.
En annak idejen az eladono segitsegevel vettem, nagyon kedvesek es segitokeszek. Ok tudjak, hogyan kell merni a meretedet a tokeletes es egeszseges tartashoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!