Bratilla kérdése:
A menstruáció késleltetésére kapam tablettákat. Mi van, ha akkor kezdem el szedni, mikor már megvan, akkor elmúlik?
Figyelt kérdés
Nyaralni megyünk vasárnap, akkor kell beszednem az elsőt, hogy elég legyen az egész nyaralás alatt. De félek, hogy már mavagy holnap megjön. Akkor is elkezdhetem szedni vasárnap, elmúlik? Vagy akkor már nem ér semmit? És mikor látom, hogy éppen kezd megjönni, és akkor szedem be?2013. júl. 5. 12:24
1/6 anonim válasza:
Milyen gyógyszert kaptál?
Ha vmilyen progeszteron készítményt kaptál (márpedig gondolom azt kaptál), akkor ha már elkezdesz vérezni nem fog elállni tőle. Az orvos nem mondta, hogy menzesz előtt kell elkezdeni?
2/6 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy előtte kellene elkezdeni, de nem tudtam, mikor jön meg. És épp most láttam, hogy megjött, szóval most nem tudom, mi legyen. Biztos nem múlik el, ha elkezdem szedni?
2013. júl. 5. 14:06
4/6 A kérdező kommentje:
De ha mégis megrpbálom, attól lehet valami bajom? Mert nagyon kényelmetlen lenne így utazni küldölre, autóval, meg sem tudunk állni elég sűrűn, meg rendes helyeken. Meg így fürdeni sem tudok az első napokban :/
2013. júl. 5. 14:16
5/6 anonim válasza:
Mivel megjött a menstruációd a méhnyálkahártya elkezdett leválni, ezt már nem tudod megállítani. Gondolom Norculotot kaptál vagy ehhez hasonlót , ez már nem segít a vérzel.
6/6 A kérdező kommentje:
Értem. És mivel tudom elérni, hogy vasárnap esig nagyjából túl legyek rajta? Szóval, hogy hamarabb elmúljon, vagy csökkenjen minimálisra?
2013. júl. 5. 16:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!