Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mondanátok valami jó módszert...

Mondanátok valami jó módszert a menstruáció késleltetésére, aminek nincs semmi mellékhatása?

Figyelt kérdés
Dec.12-én sielni megyünk a családal és pont aznap kell,hogy megjöjön a mensim és sielés közbe nem lesz épp kelemes....Ezért szeretném késleltetni egy héttel.
2009. nov. 28. 16:40
 1/6 anonim ***** válasza:

hát én semmiről nem tudok..sztem nincs ilyen:(

talán citromlevet iszol előtte azzal egy napot csúszik...

de az kevés:S

2009. nov. 28. 16:48
 2/6 anonim válasza:

annyi mindent hallottam már erre, nekem egyik sem vált be :S

a citromléről is mindenfélét hallottam, vhol azt olvastam, h késlelteti, vki azt mondja, h pont előrébb hozza és azt is hallottam már, h kevesebb lesz a menstruáció tőle. vannak gyógyszerek, amiket nőgyógyász ír fel, és ameddig azt szeded, tuti nem fog megjönni. ezzel csak az a baj, h túl sokáig nem szabad szedni és évente max. 1x szabad ezt csinálni, mert nem tesz jót a szervezetnek az ilyenfajta beavatkozás :S egyébként én is voltam már síelni úgy, h megvolt, és elég sz*r volt állandóan WC-re járni sínadrágban :S

2009. nov. 28. 17:03
 3/6 anonim ***** válasza:
gyógyszerrel lehet, de nem kellene belepiszkálni semmivel!!
2009. nov. 28. 17:24
 4/6 anonim ***** válasza:
Nőgyógyász írt fel nekem Norcolut-ot még régebben, hatásos, mellékhatásra most nem nagyon emlékszek. Keress rá neten esetleg.
2009. nov. 28. 21:10
 5/6 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Fogamzásgátló tabletta szedésével, ha tovább szeded. Amikor abbahagyod, rá pár napra fog megjönni a mensid. Én is így csináltam, semmi mellékhatása nem volt. És tuti módszer. Persze, ha egyébként nem szedsz, akkor ezért nem érdemes elkezdeni, akkor inkább a síelést told el pár nappal. :)

2009. nov. 29. 14:42
 6/6 A kérdező kommentje:
Hát előre is köszönöm
2009. nov. 29. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!