Valami fura gömböcske alakult ki intim tájon, mi lehet ez?
Figyelt kérdés
tulajdonképpen a csiklóredőn helyezkedik el (talán ez a hely van a legközelebb ahhoz ahol kialakult) egy kis csomó vagy nem is tudom mi lehet ez és fáj is ha megnyomom. először azt hittem vmi pattanás, mert hát miért ne lehetne ott, volt már ilyesmi helyen mikor egyszerre nagyon sokat bicikliztem. ki is dudorodik, elég kellemetlen, hogy ott van. esetleg van tipp, hogy mi lehet ez??2013. júl. 4. 21:38
1/7 anonim válasza:
Csiklóredő? Azon pontosan hol? A hüvelynyílás tájékán,v. előrébb?
2/7 A kérdező kommentje:
2013. júl. 4. 21:44
3/7 anonim válasza:
Valószínűleg,tényleg egyfajta "pattanás". Ez a terület is tele van mirigyekkel,aminek e kivezetőnyílása elzáródhat és kialakul egy kis csomó. Ha ez befertőződik fájdalmas lesz.
4/7 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen többször is, nekem elmúlt magától.
5/7 A kérdező kommentje:
akkor nem érdemes nőgyógyászhoz szaladni
2013. júl. 5. 13:45
6/7 anonim válasza:
szerintem ne menny, de azért figyelj oda rá. (előző)
7/7 anonim válasza:
Remélhetőleg tényleg csak egy elzáródott mirigy,azzal csak akkor fontos orvoshoz menni,ha begyullad,váladékozik,fáj. De az az igazság,h látatlanban nem biztos. Elképzelhető condyloma is. Az viszont azonnal orvosi dolog. Úgyhogy talán jobb,ha mégis megmutatod orvosnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!