Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nektek is volt, hogy késett a...

Nektek is volt, hogy késett a mensi annak ellenére, hogy védekeztetek rendesen?

Figyelt kérdés

Már kb 2-3 napja késik, és kicsit kezdek aggódni. Bár mindig védekeztünk rendesen, erre nagyon odafigyelek, sosem voltam felelőtlen, mégis motoszkál bennem, hogy mi van ha.....

24 vagyok, megtartanánk a babát, ha "becsúszna", de még nagyon nem vagyunk abban a helyzetben, hogy jó ötlet legyen.

Elfogadható még ennyi késés? Úgy gondoltam, hogy várok még 2-3 napot mielőtt tesztet vennék. Mit gondoltok?

2013. júl. 4. 10:50
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez mindenkivel előfordulhat.
2013. júl. 4. 10:54
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem is volt már hogy késett, Ért vmi nagyobb stressz, vagy fizikai megerőltetés? Esetleg fogyókúrázol, gyógyszert szedtél? Ezekre szoktam figyelni. Télen pl. az antibiotikumtól elcsúszott nálam is 4 napot. Ha nagyon aggódsz sztem ne várj a teszttel. Én is vettem már a 3.nap.
2013. júl. 4. 11:56
 3/6 anonim ***** válasza:
Igen. Egyszer 3 hetet késett, gyakorlatilag szinte kimaradt minden különösebb ok nélkül (mondjuk én is ráparáztam másfél hét múltával), aztán teszteltem, negatív lett, két napra rá megjött. :)
2013. júl. 4. 12:37
 4/6 A kérdező kommentje:

Még jó, hogy kiírtam a kérdést, és épp most jött meg :)))

Köszönöm szépen a nyugtató szavakat, így a legjobb.

Nem tudom, mitől késhetett, se stressz, se semmi különösebb nem történt, amire ráfoghattam volna, ezért is izgatott ennyire a dolog.

2013. júl. 4. 12:48
 5/6 anonim válasza:

Remélem én is ugyanezt mondhatom el magamról nemsokára, ugyanúgy vagyok most, mint te voltál.

Nagyon izgulok mégis.

Holnap lesz 1 napja, hogy késik és velem eddig max 2-szer fordult elő.

Szerinted(tetek) teszteljek?

2014. aug. 23. 22:55
 6/6 anonim válasza:
utolsó vagyok. a tesztem negatív. Akkor feltételezem mostmár csak várnom kell és ha nem érkezik vagy csinálok még egy tesztet vagy irány a doki
2014. aug. 25. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!