Égő, viszkető érzés ott lennt de folyás nélkül. Gomba lehet vagy csak irritáció?
Figyelt kérdés
Két napja ég és viszket a hüvelyemnél és egy kicsit mintha pirosabb is lenne de pl folyásom egyáltalán nincsen. Gombára vagy irritációrá gyanakszom.2013. júl. 4. 10:29
1/6 anonim válasza:
Szerintem még csak megbillent az egyensúly és talán valami lenne belőle, de szerintem még elcsíphetnéd, legalábbis mikor még nincs folyásom, akkor tejsavas irrigálás után nekem meg szokott nyugodni.
2/6 anonim válasza:
A legjobban akkor jársz, ha orvoshoz mész.
3/6 anonim válasza:
Szerintem is kialakulóban van vmi, mondjuk a gomba. Nálam is 1-2 napig viszket, ég majd utána jön a folyás. és akkor már sajna kell a hüvelytabletta.
4/6 anonim válasza:
Kezdődő fertőzéseknél gyakran elég a hüvelyflóra "segítése",erre van többféle készítmény. Pl.Genia 92,stb.
5/6 A kérdező kommentje:
az a baj h elmentem az orvoshoz ma és nem fogadtak pedig mondtam h sürgős két két múlva kaptam időpontot addigra meg nem akarom h rosszabb legyen.
2013. júl. 4. 14:15
6/6 anonim válasza:
Vegyél valamilyen lactobacillust tartalmazó kúpot(azért nem irrigálást írtam,mert annál kényelmesebb a kúp)és lehet,h megszűnik a problémád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!