Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért van ez? (menstruáció)

Miért van ez? (menstruáció)

Figyelt kérdés
Sziasztok, 14 éves vagyok, egy két éve menstruálok. Mindig hónapban megjött, tudom ez ritka mert ebben a korban még nem rendszeres, de Június végén nem jött meg,viszont amióta meg kellett volna jönnie azóta fájnak a melleim és nem ez nem múlt el még mindig.Lehetséges,hogy megfog jönni csak késik? Még mindig miért fáj a mellem?Segítsetek kérlek, nagyon félek,hogy esetleg valami komoly baj van!:(

2013. júl. 2. 15:39
 1/8 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, teljesen természetes, ha néha késik párszor, mert még fiatal vagy. Ne aggódj, hamarosan megjön. :)
2013. júl. 2. 15:44
 2/8 anonim ***** válasza:
Igen, lehet, hogy csak késik a menstruációd, de a melled attól is fájhat, hogy nő.
2013. júl. 2. 15:44
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszotokat!:)

Esetleg volt már valakinek ilyesmi?

2013. júl. 2. 15:49
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem ez május végén volt, szerencsére 10 napot késett 'csak', aztán megkönnyebbültem hogy megjött, mert addig azon izgultam hogy mikor és hol jön meg!:/ Ne aggódj, lehet hogy neked is csak ennyit fog késni!:) Nekem is fájt a mellem, meg minden megvolt amikor ilyenkor szokott lenni, csak a menstruáció nem! Ne félj!:)
2013. júl. 2. 16:12
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, nagyon örülök,hogy ezt leírtad mert ezzel nagyon megnyugtattál:)) még egyszer nagyon szépen köszönöm!
2013. júl. 2. 16:19
 6/8 anonim ***** válasza:
#1 vagyok. Ennyi idősen velem nagyon sokszor megesett, hogy 2-3 heteket késett, ingadozva jött meg. 17 éves koromra állt be rendesen.
2013. júl. 2. 16:21
 7/8 A kérdező kommentje:

értem,neked is köszönöm!:)

engem csak azért zavart nagyon ez a dolog mert a melleim nagyon fájnak..

2013. júl. 2. 16:24
 8/8 anonim válasza:
Nálam is ez a helyzet épp most.. csak én 17 éves vagyok.. Minden tünet megvolt arra,hogy megjön... de valahogy nem jön és már a tünetek is elmulottak.
2013. júl. 2. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!