Valakinek sikerült már megszabadulnia teljesen az e. coli-tól?
Nyugalom!
Nem leszel meddő! Főleg, ha a nőgyógyászod mondja azt! :) Halgass rá, és ne görcsölj ezen!
Én 17 éves korom óta vagyok rendszeres látogató az urológián, viszont csak 27 évesen csinálták az első tenyésztésem, amiből csak e. coli tenyészett ki. Akkor kaptam nitrofurantoint, szörnyen voltam tőle, de nem múlt el a baci. Aztán visszamentem, paraszt volt a doki és amiért egy órával a rendelés vége előtt mentem büntetésből az asszisztens mellett kellett ülni az előtérben és bekiabálni neki, hogy hatott-e a gyógyszer, mert "ő már indult volna haza, de miattam nem tud". Én napra alig tudtam már menni, mert a sok antibiotikumtól érzékeny lettem a napra. Egy éve voltam háziorvosnál, akkor is kitenyészett az e. coli, de a doki azt tanácsolta, hogy menjek urológushoz, mert ez nem az ő területe. Szóval mivel nem csíp, csak büdös a pisim én hanyagolom azóta az antibiotikumokat. Nem lett rosszabb, de érzem, hogy nem is múlt el. Nem tudom mit tegyek, nincs kedvem tonnaszámra kapkodni be az antibiotikumokat, mert egyrészt drága mulatság, másrészt nem múlt el tőle a baci, maximum rövid időre, harmadrészt gombás leszek és újabb köröket futhatnék a nőgyógyásznál. Hát én és az e. coli most itt tartunk.
Valami változás nálad, kérdező?
30 leszek mindjárt, szóval korban már eléggé ott tartanék, de még nem aktuális a dolog, eléggé fel van fordulva most az életünk és külföldre tervezünk menni egyelőre. Ebben a helyzetben babára csak titokban gondolok. Az én helyzetem csak annyival jobb, mint a tiéd, hogy nekem nem csíp és fáj, csak büdi a pisim, ennyit érzek az e. coliból. Azt sem értem teljesen, hogy ez hogy lehetséges, miért nem lesz súlyosabb vagy múlik el. Van egyébként egy Urowaxom nevű gyógyszer, ami elég borsos árú, de ha semmi sem használ, akkor fel szokták írni. Nem ajánlották még ezt neked? Egy barátnőm próbálta és neki utána 1-2 évig nem jött vissza. Ez az:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!