Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kell aggódnom a reggeli...

Kell aggódnom a reggeli görcsölés miatt? Mi volt ez?

Figyelt kérdés
34 éves vagyok, kb. 20 éve menstruálok. Néha vannak kisebb görcsök mensi előtt, de nem vészes. Ma a 25. napom volt és mivel napok óta a mindjárt megjön érzésem van, betettem reggel egy betétet. Egy óra az út a munkahelyre és a vonaton olyan iszonyatos görcseim lettek, hogy kivert a viz, szédültem, éreztem ,hogy leesett a vérnyomásom és rettenetesen fájt a hasam. Nem is jutottam el a munkahelyig, mert a következő vonattal hazamentem. Otthon lefeküdtem, melegitő párnát tettem a hasamra és bevettem két jó erős fájdalomcsillapitót és aludtam. Most estére a görcsök elmúltak. Mi volt ez? Menjek el orvoshoz vagy nem vészes? Soha ilyen rossz nem volt és megijedtem. A mensim nem jött meg még.
2009. okt. 15. 20:10
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!