Menszikor a maszti is tilos, vagy csak a szex?
Ilyenkor nehéz uralkodni magamon, talán a maszti segítene.
Vagy ha nem hatol be csak kielégít? Gázos, ha tampont teszek föl, hogy ne vérezzek össze semmit?
Ezért kérdezem:
,,ha ekkor ér nemi életet, akkor ezeket a kórokozókat felpumpálja a méhébe, de akár a hasüregébe is. Ha nincs szerencséje, a menzesz miatt meglevő alhasi vérbőség talaján akár életveszélyes gyulladás is kialakulhat. Erről még sohasem hallott? Nem tilos, SZIGORÚAN TILOS! Szeretettel üdvözli Hamvas Ferenc,,
Én nem tudom orvosilag mennyire tilos,de mi néha-néha(főleg menszi vége felé)szoktuk csinálni.Ha meg nagyon megvan, akkor csak én kényeztetem a párom, ő meg max csak a csiklómat simogatj,ami viszont jót tesz az alhasi görcsök alatt.Tény hogy ilyenkor a baktériumok jobban terjednek,de mi nem védekezünk és eddig még nem volt semmi.De ha utána lezuhanyoztok akkor biztosan nem lesz semmi,de ha nem bízol senki véleményében, akkor kérdezd meg a nőgyógyászodat.Bár az én nőgyógyászom még a tampont is ellenzi(amiben igazat adok,de én még is használom ha megyek valahova menszi aalatt az első 2-3 napban).
Sok szerencsét, és szerintem ha néha-néha menszi vége felé csináljátok(tiszta pénisszel)akkor nem hiszem, hogy abból nagy baj lenne.
tampont nyugodtan használj, nemlesz tőle semmi bajod. csak mindig moss kezet felhelyezés előtt, és higiénikus helyen csináld. és ne hagyd bent túl sokáig.
masztizni masztizhatsz menzesz közben, de inkább csak a csiklódat izgasd.
ezt vele kell megbeszélned.
nekem pl eszem ágában sincsen a tamponos puncimat a párom orra alá dugni, h nesze nyalj ki, és sztem a párom sem lenne túlságosan oda az ötletért, de vannak férfiak, akiket ez nem zavar.
úgyhogy ezt tőle kell megérdeklődnöd, h ő benne van e ilyenben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!