Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha csak elszeretnék menni női...

Ha csak elszeretnék menni női orvoshoz de ugy, hogy még elotte nem voltam soha kell beutalo? Es még nem vagyok 18éves akkor is elmehetek egyedul? Koszonom elore is a válaszokat.

Figyelt kérdés

2013. jún. 29. 14:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Mármint nőgyógyászhoz? Nem kell beutaló, nálunk időpontot kell kérni - van, ahol nem - és bemész szépen. Elmehetsz egyedül.
2013. jún. 29. 14:57
 2/3 A kérdező kommentje:
koszonom szépen,én Szlovákiábol vagyok akkor ez itt is igymehet ugye?
2013. jún. 29. 14:58
 3/3 anonim ***** válasza:

Telefonon időpontot kell kérned az orvostól és majd előre szólj neki,hog még szűz vagy ha fenn állna ez a tény,egyedül mehetsz.MIvel előszőr mész,vagy hosszú fenekedet takaró polóba vagy szoknyába menjél mert ha alul le kell vetkőznőd az takar valamennyire és van hogy előbb a vetkőzőbe küldenek(ez ritkább) és úgy kell a dokihoz menni és még sem pucér fenékkel kell elé állnod.

Általában úgy van bemész az orvoshoz beszélgetsz vele és utána átküld egy függönnyel elválasztott vizsgálóágyhoz,vagy van külön fallal elválasztott vizsgálója és csak ott kell alul levetkőznőd.

2013. jún. 29. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!