Tegnap észrevettem, hogy barna folyásom van, de mára elállt. (még nem menstruálok) Normális? Úszni elmehetek?
Figyelt kérdés
2013. márc. 26. 10:33
3/14 A kérdező kommentje:
amúgy elég kellemetlen a szaga...
2013. márc. 26. 10:47
4/14 anonim válasza:
Szerintem ez azt jelzi h hamarosan meg fog jönni.
5/14 anonim válasza:
Ha kellemetlen a szaga, akkor jobb orvoshoz menni, nehogy nagyobb baj legyen!
6/14 A kérdező kommentje:
még sosem voltam nőgyógyásznál...félek:/
2013. márc. 26. 12:05
7/14 anonim válasza:
Sajnos ha kellemetlen szagú a folyásod, akkor jobb lenne minél előbb utánajárni, hogy mi az oka, mert minél hamarabb kezdik kezelni, annál könnyebben gyógyul.
8/14 anonim válasza:
lehet hogy csak azért fura az illata,mert vér keveredik benne és annak elég erős vas szaga is szokott lenni.
ha volt barna folyásod,akkor két eset lehetséges:
- peteérésed volt és kb 2 hét múlva,de lehet hogy hónapok múlva max fél év és megjön, VAGY
- megjön még ezen a héten,lehet hogy még ma.
:)
9/14 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2013. márc. 26. 14:35
10/14 anonim válasza:
hamarosan emg fog jönni, ez lehet 2 hét de akár 2 hónap is. Hordj magadnál betétet és váltó bugyit hogy ne érjen kellemetlenség. Ha a nap végén szgoltad meg a bugyidat és annak volt szaga akkor az lehet csak simán a természetes szag ami lesz minden nőnek estére. Ez a hüvelyváladk és a vizelet maradék szaga és valamenniy mindenkinek van. Ha nagyon eltérő mint eddig volt akkor éredemes figyelni és orvoshoz fordulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!