Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tényleg egészségtelen intimlem...

Tényleg egészségtelen intimlemosót használni?

Figyelt kérdés
2013. jún. 28. 18:55
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én azt tudom h ha tusfürdőt használok, akkor elkezdek viszketni és folyni. De ha intim mosakodót, akkor nem lesz semmi kellemetlenség. Sima víz meg szerintem kevés, szappan még rosszabb, szóval maradt az intim mosakodó.
2013. jún. 28. 20:24
 2/6 anonim ***** válasza:
Én nagyon sokáig szenvedtem állandó hüvely gyulladástól, gombától minden nyavajától. Aztán elkezdtem intimlemosót használni, és elmúltak a panaszaim, azóta talán egy évben egyszer jön elő bármi gond. Így én nem tartom egészségtelennek, de persze kinek a pap, kinek a paplan.
2013. jún. 28. 20:29
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem is segít, én laktacidot használok. Nem is hallottam olyat hogy rossz lenne.
2013. jún. 28. 20:40
 4/6 anonim ***** válasza:
Pedig vannak akik azt mondják, hogy nem szabad használni, kicsit olyan ez, mint az irrigálás, azt is vagy tiltják vagy ajánlják.
2013. jún. 28. 21:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Én is laktacid-ot használok, és semmi bajom tőle, és nem szokott kiütésem lenni vagy bármi panaszom. Szerintem használj ilyet ha akarsz.
2013. jún. 28. 21:58
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2013. jún. 28. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!