Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 14 éves lány vagyok. Ki...

14 éves lány vagyok. Ki csipheti a pisi a nemi szervem? Vagy csak a kicsiknek? Többi lent!

Figyelt kérdés
Kb 1-2 napja azt érzem mintha ki lenne száradva a nemi szervem. Pont olyan mint mikor a fenekedet kidörzsöli a sok wc papír vagy ki csipi a kaki. Lehetséges hogy kicsípte a pisi vagy kidörzsölte esetleg a sok betét használata? Vagy wc papir. Kicsit piros is, ezért gondolta merre mivel biztosan mindenki emlékszik hogy kiskorában az édesanyja gyakran bekrémezte neki mikor szolt hogy fáj.

2013. jún. 28. 10:39
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Természetesen mikor van lehetoseg akkor minden nap mosakszom de elofordul hogy nincs a alkalmam. Ha utazok akkor egyertelmuen benzinkuton nem fogok...de sajnos lofordult hogy este kihagytam mert faradt voltam..
2013. jún. 29. 15:11
 12/14 anonim ***** válasza:
na miujság?
2013. júl. 17. 17:03
 13/14 A kérdező kommentje:
Minden rendben:)
2013. júl. 19. 20:52
 14/14 anonim ***** válasza:
és mivolt?már priviben is irtam:)
2013. júl. 20. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!