Júli 5re kaptam időpontot,de nem tudom mi lehet ez.1hetet voltam a kislányommal kórházban valószinűleg ott szedtem össze valamit...nagyon viszkető érzést érzek odalent.a házi orvos tud valamit írni rá?vagy ő nem foglalkozik ilyennel?ha veszek canesten kombit akkor a páromnak mit vegyek?mert azt olvastam mind 2 embernek kezelnie kell magát
2013. jún. 28. 07:49
1/8 anonim válasza:
Ha lemész a háziorvosodhoz,Ő írhat nektek kapszulát(az lenne az igazi),de amíg ilyen gyógyszerek nem voltak,addig Canesten,v. más gombaölő kenőcsöt adtunk a férfiaknak.
2013. jún. 28. 07:53
2/8 anonim válasza:
Bármi lehet. Várd meg a nődokit, addig ne kenegesd mindenféle kemikáliával. Én is voltam már így. Nem volt folyásom meg semmi, csak viszketett. A körömvirág valamennyire enyhítette, de semmiképp ne kapirgászd, mert felülfertőzeted magad. Nekem kúpot írtak fel (amit a gyógysezrtárba csináltak) 10napig kellett használnom, teljesen elmúlt.
2013. jún. 28. 07:58
3/8 anonim válasza:
Mindenképp várd meg,ne használj addig mást,mert a doki nem kap reális képet arról h mi a bajod.
2013. jún. 28. 08:19
4/8 anonim válasza:
Ahhoz hogy pontosan kiderüljön, hogy mi bajod van, mintát kell, hogy vegyenek a hüvelyedből és azt elküldeni tenyésztésre. Tünetek és vizsgálat alapján addig a nőgyógyász tud kezelést adni és ha más is kijön a tenyésztés során, akkor pedig kapsz még plusz kezelést. És akkor meglesz a párodnak is a kezelés.
Ez a legjobb, ugyanis ez lesz a célzott kezelés.
És egyébként a fertőzés sürgős esetnek minősül, ha olyan a kórház, akkor nem kell hozzá időpont és még aznap fogadnak, mikor bemész.
És főként azért nem jó egy fertőzésgyanúval várni, mivel ha valóban fertőzés, az igen komoly gyulladásokat tud okozni.
2013. jún. 28. 08:47
5/8 anonim válasza:
Most elmondom,hogyan szoktuk az ilyen eseteket kezelni.(dolgoztam bőr és nőgyógyászaton is,tehát szerintem reális képet tudok adni). Ha elmész orvoshoz vesznek ugyan le váladékot,de a panaszaid alapján el is kezdik a kezelést.Nem várnak esetleg napokat az eredményre,csak abban az esetben,ha visszatérő,esetleg nem gyógyuló betegségről van szó. A tünet alapján gombás fertőzésről van szó,de a Canesten kúppal valóban "bezavarhatsz" az eredménybe,de ettől függetlenül nem kell még egy hétig szenvedni. Menj el a háziorvosodhoz,Ő tud adni "Sürgős" beutalót a nőgyógyászatra,de az is lehet,h ír fel Neked és a férjednek gomba ellenes készítményt . Ha azt előírás szerint beszeditek valószínűleg a gomba teljesen meggyógyul. Akkor az 5-ei hüvelyváladék eredménye már negatív lesz. Ha esetleg nem gomba okozza,azt nem befolyásolja gyógyszer,tehát az eredmény alapján kapsz kezelést.
2013. jún. 28. 13:28
6/8 anonim válasza:
2es vagyok.
Én is kaptam időpontot nődokihoz, de egyik szabad délelőtt elmentem a nőgyógyászhoz mert időpont nélkül is fogadnak, csak akkor várni kell.
Elmondtam, hogy viszket, de nincs folyásom. Vett kenetet, negatív lett. Canesten meg a többi nem biztos hogy jó rá, akkor meg minek terheld a szervezeted vele? Nálam baci volt, 10napos kúpkúra, a férjemet nem is kellett kezelni, mert bacinál nincs pingpong effektus. Hát ennyi. Azóta intim mosakodót mindig használok és így se nem fázok fel, se nem viszketek. Mert amíg viszkettem, addig havonta fel is fáztam.
2013. jún. 28. 13:54
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a sok választ,az 5.ei időpontot a kartonzoban adták,de nem volt más választásom,cselesen megkerültem őket,mégpedig úgy hogy ismét felhívtam a kartonzot és kérte hogy kapcsolják az orvost,ő azt mondta ne várjak nem kell időpont csak menjek be....bementem csak én voltam(nem értem akkor miért nem kaptam időpontot....).a lényeg,hogy gombás fertőzést kaptam :-(:-(6napig kúpot kell használnom,valamint kaptam egy krémet amit nekem is és a férjemnek is kell használnia,és egy 2dbos gyógyszert is kaptam.a leg borzalmasabb az egészbe,hogy 10 napig nincs házasélet...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!