Normális hogy a méhnyakam ennyire zavaró és elzárja az utat? TÖBBI LENT
2hónapja vesztettem el a szüzességem, rá 1 héttel vettem észre hogy a hüvelyem elülső(vagyis a hasam felől lévő) falán van egy kisebb diónyi,kemény csomó. És mintha egy nyílás/lyuk is lenne rajta.
Utána olvastam, és ez lehet a méhnyakam.
Na de ez mindenkinél ennyire zavaró?
5-6 centire van, ha tampont helyezek fel, kissé megakad benne.
Emellett be tudok mögé 2 oldalt nyúlni. Ez normális?
2 oldalról be tudom mögé nyomni az ujjam.
Természetes hogy ennyire kidudorodik/elzárja az utat?
Szex közben ez nem irritálja a férfiakat?
Amúgy az a pár féleszű, aki szerint a G-ponját tapogatja: nők vagytok? Ha nem, akkor nem magyarázzatok hülyeségeket.
Ha meg nők, akkor ugyan nyúljatok már fel magatoknak, aztán tapogassatok egy kicsit.
A G-pont (amit egyébként nem is mindenkinél lehet kitapintani...), nem akkora, hogy még két oldalról be is lehessen nyúlni mellé bakker.
Főleg nem diónyi méretű...
A kérdező a méhszáját tapogatja és kész. Nyugodtan menjen el orvoshoz, az is ezt fogja mondani.
A kérdező írta, hogy kisebb diónyi méretű csomót tapint.
Erre te írod, hogy a G-ponját tapogatja.
Hogy lenne már a G-pontja kisebb diónyi?
Ha felnyúlok magamnak, az ujjam végével pont ki tudom tapintani a méhszájam. Az ujjam pedig 7 cm hosszú. Menzeszkor meg még lentebb van a méhszáj, szóval simán lehet 6 centire.
na meg az is lehet, hogy a kérdező szimplán nem tudja felmérni, hogy mi mekkora.
A méhszáját tapogatja, egészen biztos. Nem a G pontját.
De komolyan mondom, örülnék, ha a kérdező elmenne orvoshoz, aztán leírná a sok hülyének, hogy az orvos megmondta, hogy a méhszája az és kész.
De nem érted b.meg, hogy a kérdező akkor sem a k.va G pontját tapogatja?
Elhiszem, hogy ott van, de a kérdező akkor sem azt tapogatja és kész. Fogd már fel végre, hogy a G pont nem diónyi nagyságú, és nem lehet mellé benyúlkálni se!
Mit nem értesz ezen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!