Normális hogy a méhnyakam ennyire zavaró és elzárja az utat? TÖBBI LENT
2hónapja vesztettem el a szüzességem, rá 1 héttel vettem észre hogy a hüvelyem elülső(vagyis a hasam felől lévő) falán van egy kisebb diónyi,kemény csomó. És mintha egy nyílás/lyuk is lenne rajta.
Utána olvastam, és ez lehet a méhnyakam.
Na de ez mindenkinél ennyire zavaró?
5-6 centire van, ha tampont helyezek fel, kissé megakad benne.
Emellett be tudok mögé 2 oldalt nyúlni. Ez normális?
2 oldalról be tudom mögé nyomni az ujjam.
Természetes hogy ennyire kidudorodik/elzárja az utat?
Szex közben ez nem irritálja a férfiakat?
Nekem egyáltalán nem nehéz kitapintani.. Ugyanis elég nagy..
Most van meg a vérzésem és tényleg mintha lentebb lenne..
És mikor tampont helyezek fel, az egyik oldalra be tudom nyomni a dudor mellé, de így ugye rés marad és néha kicsöpög a vér... Elég kellemetlen.
Lehetetlen hogy a G-pontom ennyire kiálljon.
Igen ezért gyanús,, mert egy ujjnyira van kb.
Sok okos. Körülbelül 1 ujjnyi mélyen (kb 4-5 cm-re) van a G-pont, ami a női "prosztata". Nevezhetjük így is. Efelett egy 10 cm-rel van a méhszáj, ez általában.
Nem kell megijedned, de ha nem hiszel nekem, menj orvoshoz.
Mindenféleképpen menj orvoshoz, ha szúró, görcsölő fájdalmad van és vérzel menstruációs időszakon kívül, illetve ha fehérfolyás helyett sárgás, barnás váladék ürül. Vagy ha az ajkak viszketnek/égnek és elkezdenek "hámlani".
Amúgy kérdésedre válaszolva az a G-Pont, amit igen egyszerűen ellenőrizhetsz. Kezd el maszturbálni és mikor már felajzott állapotban vagy kezdd el masszírozni azt a pontot. Egyébként azoknál a nőknél akik tudnak spriccelni általában ezt a pontot érdemes ingerelni.
15 centire a méhszáj? Hogyne. Te se láttál még hüvelyt belülről.
Hiába magyaráztok, a kérdező jó eséllyel a méhszáját tapogatja.
15 cm.re nincs a méhszáj,de nem is 5-6 cm-re van fent!
Kb.8-10 cm magasan helyezkedik el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!