Tünetek nélkül mentem nőgyógyászhoz, ő pedig egy rakat gyógyszerrel küldött haza és azzal, hogy gombám van, ilyen lehet?
Figyelt kérdés
Egyáltalán nincs folyásom, semmivel nem találkozom, korábbi leletekért mentem vissza a dokimhoz, de ha már ott voltam megnézettem magamat. Ő bekukucskált és azt mondta, hogy sajnos be vagyok gombásodva, kaptam 4 darab flukonazolt heti egyszeri szedésre és írt föl gyógyszertári kikeverős kúpot. Most kicsit tanácstalan vagyok, mivel teljesen folyásmentes vagyok. Ilyen lehet, hogy ennek ellenére belül gombás vagyok?2013. jún. 27. 11:24
11/15 anonim válasza:
Azért az nem elképzelhetetlen ugye, hogy a doki "érdekelt" egyes gyógyszerek felírásában!
12/15 anonim válasza:
Igen, én is hallottam már ilyenről.
13/15 A kérdező kommentje:
Nyilván lehet érdekelt, de szerintem maximum a fogamzásgátló felírásában, illetve remélem, hogy nem azért ad gombaölőt vagy éppen mit, mert azért is pontokat vagy jutalmat kap...
2013. jún. 27. 14:18
14/15 anonim válasza:
Hát ugye az soha nem derül ki, ha nem is volt gombád, de mégis szedetett veled.
15/15 anonim válasza:
Ha nem csinál tenyésztési keress másikat! A gomba látszik de a baktérium fertözés nem A gombánál mêg az nem látszik milyen fajta! Ên váltanék orvost ennek a tudatában màr hogy nem csinál tenyésztést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!