Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tünetek nélkül mentem nőgyógyá...

Tünetek nélkül mentem nőgyógyászhoz, ő pedig egy rakat gyógyszerrel küldött haza és azzal, hogy gombám van, ilyen lehet?

Figyelt kérdés
Egyáltalán nincs folyásom, semmivel nem találkozom, korábbi leletekért mentem vissza a dokimhoz, de ha már ott voltam megnézettem magamat. Ő bekukucskált és azt mondta, hogy sajnos be vagyok gombásodva, kaptam 4 darab flukonazolt heti egyszeri szedésre és írt föl gyógyszertári kikeverős kúpot. Most kicsit tanácstalan vagyok, mivel teljesen folyásmentes vagyok. Ilyen lehet, hogy ennek ellenére belül gombás vagyok?

2013. jún. 27. 11:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Azért az nem elképzelhetetlen ugye, hogy a doki "érdekelt" egyes gyógyszerek felírásában!
2013. jún. 27. 13:35
 12/15 anonim ***** válasza:
Igen, én is hallottam már ilyenről.
2013. jún. 27. 14:00
 13/15 A kérdező kommentje:
Nyilván lehet érdekelt, de szerintem maximum a fogamzásgátló felírásában, illetve remélem, hogy nem azért ad gombaölőt vagy éppen mit, mert azért is pontokat vagy jutalmat kap...
2013. jún. 27. 14:18
 14/15 anonim ***** válasza:
Hát ugye az soha nem derül ki, ha nem is volt gombád, de mégis szedetett veled.
2013. jún. 27. 18:48
 15/15 anonim ***** válasza:
Ha nem csinál tenyésztési keress másikat! A gomba látszik de a baktérium fertözés nem A gombánál mêg az nem látszik milyen fajta! Ên váltanék orvost ennek a tudatában màr hogy nem csinál tenyésztést!
2013. jún. 27. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!