Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Félek elmenni nőgyógyászhoz!...

Félek elmenni nőgyógyászhoz! Mi legyen?

Figyelt kérdés

15 éves lány vagyok és rendszeresen szoktam maszturbálni. Az igazság az,hogy most olvastam ezzel kapcsolatos kérdéseket,és azt írták hogy első alkalom előtt is,után is érdemes elmenni. Nagyon félek a nőgyógyásztól,hogy nem tudom majd mit szól hogy milyen odalent mert eléggé durván szoktam kielégíteni magam. Mit tanácsoltok?

Másrészt a szülők nincsenek bent a rendelőbe ugye? És a nőgyógyász diszkrét ezzel kapcsolatban...? Normális válaszokat várok. Köszi!

2013. jún. 26. 10:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Az, hogy maszturbálsz, nem látszik, kivéve ha közben átszakítottad a szűzhártyádat. Első együttlét előtt felesleges elmenni, utána érdemes. Szülőket nyugodtan kiküldheted, és a titoktartás kötelezi dokit.
2013. jún. 26. 10:51
 2/6 anonim ***** válasza:
Azért nem kell nőgyógyászhoz menned, mert maszturbálsz. Ha nemi életet élsz, akkor kell elmenni évente egyszer rákszűrésre, és ha először akarsz fogamzásgátlót íratni.
2013. jún. 26. 10:55
 3/6 anonim ***** válasza:
Szólj anyunak, ő majd kézenfogva elvezet.
2013. jún. 26. 11:33
 4/6 anonim ***** válasza:

Miért kellene nőgyógyászhoz menned ezért???

Majd a nemi élet megkezdése után kb 1 évvel érdemes elmenni egy ellenőrzésre.

A masturbálásodhoz meg semmi köze az orvosnak, miért szeretnél erről beszélgetni vele?

2013. jún. 26. 12:38
 5/6 anonim ***** válasza:
11%
Nem tudom hol laksz, de keressetek női orvost, ha nagyon félsz. Kevésbé "félelmetes" elötte pucérkodnod.
2013. jún. 26. 12:40
 6/6 anonim ***** válasza:

A maszturbáláshoz nincs köze a dokinak, hacsak nem pont azzal kapcsolatos kérdést akarsz feltenni neki.

Női orvost keressetek, ha annyira szégyenlős vagy.

Majd később már nem leszel annyira az.

2013. jún. 26. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!