Mitől van kellemetlen szaga a váladékomnak?
Figyelt kérdés
Kellemetlenűl érzem magam,akárhányszor megújjaz a párom,mert szerintem rossz szaga van a folyásomnak.Már utána olvastam az interneten,de egyik leírás sem illik rá,abban pedig biztos vagyok,hogy nincs fertőzésem...Valami ötlet? (14)2013. jún. 27. 10:36
1/7 anonim válasza:
Bocs, de milyen az a kellemetlen szag? És más tüneteket tapasztalsz, folyást egyébként? Vagy csak ilyenkor érzel kellemetlen szagot?
Nem kellene kellemetlennek lennie, ha nem jó a szaga, akkor valaminek csak kell lennie.
2/7 anonim válasza:
Az a 14 zárójelben a korod? Ha igen, akkor elég furcsa, hogy már ujjaz egy fiú.
3/7 anonim válasza:
Ha rossz szaga van, menj el nőgyógyászhoz.
4/7 A kérdező kommentje:
Nem..semmi más..a folyásom normális..csak olyan rossz a szaga..nem tudom mihez hasonlítani
2013. jún. 27. 13:22
5/7 anonim válasza:
Jobb lenne ha orvoshoz mennél, mert lehet fertőzés is!
6/7 anonim válasza:
nem tudom milyen lehet az a "rossz" szag, de biztosan nincs semmi bajod, mert annak más tünetei is lennének.
7/7 anonim válasza:
Valamiféle szaga természetes, hogy van, de ha fertőzésed lenne, akkor az büdös lenne erősen (pl. hal szagú)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!