Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Normális, hogy hogy mindenhol...

Normális, hogy hogy mindenhol szőrös vagyok (lent)?

Figyelt kérdés
14 vagyok...és szerintem ilyen korban még nem kéne...vagy igen?...az a baj nem csak a nemi szervem fölött, hanem körülötte teljesen... sőt még a s@gjukam körül is..... mit tefyek?...ha leborotválom mégjobban fog nőni :(, és félek, hgy lemegy a combomon....mit tegyek?
2013. jún. 27. 06:25
 1/5 anonim válasza:
53%
Gyantázáson gondolkoztál már?
2013. jún. 27. 06:34
 2/5 anonim ***** válasza:
Te ilyen vagy genetikailag.
2013. jún. 27. 06:51
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális, és nem kell borotválkoznod! Ez csak egy divat. Minél többet borotválod, gyantázod, annál szőrösebb leszel.
2013. jún. 27. 07:17
 4/5 gömbicica ***** válasza:
100%

szia :_)

[link]

Mit tegyél??? semmit.

tul van dimenzionálva szerintem ez a szőrös-nem szőrös téma manapság. valaki kitalálta, hogy kopasznak kell lenni, és most trendivé vált. Nagy szerencséjére a borotva, és gyanta gyártóknak!!!!

Pedig nem véletlenül nő ott szőr, ahol.

Füleden mondjuk nem nő (bár mire megöregszik az ember előfordul ott is 1-1 szál ;-)

Aztán mitől menne le a combodon?

Az embernek nem futószőre van!!!! :-)

bizonyára lesznek pihésebb szőrök a lászáron, combon, sőt a karokon, és ugye a hónaljban is.

NORMÁLIS VAGY IGEN!!!

NORMÁLIS A FEJLŐDÉSED!! hogy válaszoljak a kérdésedre :_)

Üdv. :-)

Ha szüleiddel megfelelő a viszonyod, akkor velük sem ciki megbeszélni.

De mit kell ezen megbeszélni?

És igen a végbélnél is nő szőr. Na nem bunda, de van!

Figyelj fokozottabban a WC használat utáni tisztálkodásra. Ajánlom használj nedves toalett papirt erre a célra!!! (én lidl-ben szoktam venni, szeretem, nem is olyan drága!)

üdv. :-)

Nekik sem ugy nőtt oda, ahova, hogy loptak a kutyától oszt felragasztották maguknak ;-) (vicc volt!!)

2013. jún. 27. 07:18
 5/5 anonim ***** válasza:

Igaza van az elöttem szólónak.

A bikinivonalnál vágd ollóval esetleg.

2013. jún. 27. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!