A hüvelygomba ilyen ördögi kör?
Méhszájsebed nincs? Nálam ugyanez volt. Kiderült, hogy a méhszájseb okozza. Kaptam rá Gynoflor hüvelykrémet (receptköteles), az kirántott a bajból. Egy két hónapig, utána megint gomba. Majd végül méhszájseb fagyasztás. Azóta minden oké.
Használtam még Betadine hüvelykúpot. Strandolás aklalmával (akár megvan a havim, akár nincs) mindig ezt a tampont használom: [link]
Kissé drága, de megéri. Tescoban is lehet már kapni, pont tegnap láttam a polcokon.
23/L
Nincsenek más tüneteid, amik bélgombára utalnak? Például haspuffadás, végbél körüli viszketés? Én antibiotikum szedés után tapasztaltam életemben először hüvelygombát, és sehogy nem akart elmúlni, kiderült, hogy azért mert folyton "visszafertőztem" magam, hiába figyeltem oda a megfelelő tisztálkodásra.
Elhasználtam egy csomó hüvelykúpot, de semmi hatása nem volt.. Próbálkoztam grépfruit olajjal, diétával (de sajnos nagyon nehezen tudom tartani). Aztán ajánlották a homeopátiát! Na ez rendbe tett ott lent. Azóta (lekopogom) nincsenek hüvelygombára utaló tüneteim. Viszont tudom, hogy diétáznom is kéne rendesen, mert nem akarom hogy kiújuljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!