Akinek visszatérő hüvelygombája van ti hogyan szabadultatok meg tőle?
21 éves nő vagyok,3 éve már időszakosan visszatérő hüvelygomba/gyulladásm van, néha felfázás s párosul hozzá, és gyakori hasfájás.
Minden alkalommal orvoshoz fordultam rengeteg felírt krémet kúpot használtam, tőzegáfonyát és grapefruitmag-cseppet, teákat, de mindig visszatér és már feleslegesnek tartom az orvoshoz járást mert nem gyógyulok meg csa felszínesen. Vettek tőlem többször kenetet: Candida albicans é Lactobaccilus ezt találták benne. Párom és én is mindig kezelve voltunk, de általában menszesz előtt/ után 2 havonta visszatér.Folyásom általában van de ne erős ,de mikor mikor kijön fehér túrószerű viszketős érzés és ég és általában a hasam is fájni szokott. A menszeszem sose volt pontos csak így 2-3hónapig aztán újra előjött a gomba és volt h kimaradt de nincs hormonproblémám voltam vizsgálaton. De talán vmelyik hormonom kevesebb ezt mondta a nődoki. Mit lehetne tenni? Diéta? Valaki szed használ vmi természetes készítményt? Vagy kinek mi segített végleg elmulasztani? Köszi szépen a válaszokat!
Nahát, ennyit a "szakember" orvosokról.
Ritka a lelkiismeretes, mint a fehér holló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!