Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez normális menstruáció előtt?

Ez normális menstruáció előtt?

Figyelt kérdés

Az lenne a problémám, hogy már kicsivel több, mint egy hete görcsöl a hasam, fáj a mellem és van fehér folyásom, de nem jön meg! Máskor mindig 1-2 nappal(!) előtte jelzett, és megjött, most meg (még) semmi.

Ez normális vagy lehet van valami baj? Esetleg még várjak 1 hetet, és ha akkor sem, akkor orvos? 3 napja kéne meglennie, ami tudom nem sok, de utoljára tiniként késett ennyit.

(Terhes nem lehetek, az óvszerrel nem volt baj.)

2009. okt. 13. 16:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
72%
Nekem pont ilyen tünetek voltak, amikor babát vártam. Csinálj egy tesztet, az óvszer nem mindig 100 %-os. Ha nem vagy terhes, akkor lehet, hogy felfáztál, ha valamilyen gyulladásos van, attól is késhet a menstruációd.
2009. okt. 13. 16:32
 2/11 A kérdező kommentje:

Hát nem lenne túl jó most egy terhesség.

De megfogadom a tanácsod, elmegyek veszek egy tesztet.

Szerinted most lenne értelme? Vagy várjak még?

2009. okt. 13. 16:34
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
ha mostanra vártad, de nemjöttmeg, akkor lehet már tesztet csinálni
2009. okt. 13. 16:36
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

én "tini" vagyok.

de nekem is így szokott lenni.

a melled gondolom azért fáj mint nekem, mert nekem mikor megjön megduzzadnak a melleim és fájni is szokott, a folyás is szerintem rendben van.

megfog jönni.. főleg ha védekeztek akk nem lehet semmi gond :)

2009. okt. 13. 16:39
 5/11 A kérdező kommentje:

Semmi gond nem volt az óvszerrel, mégis lehet baj? Ez olyan ijesztő. Pont gyógyszer szedés előtt leszek terhes, hát ez hatalmas poén...

Holnap tesztelek akkor.

2009. okt. 13. 16:40
 6/11 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Már nyugodtan tesztelhetsz! Korai terhesség kimutatásához kérj tesztet, amire az van írva, hogy a beágyazódás utáni 3. napon már kimutatja a terhességet. Kívánom, hogy olyan eredmény szülessen, amilyet szeretnél!
2009. okt. 13. 16:40
 7/11 anonim ***** válasza:
Ez normális. Nálam a fehér folyás van mikor több mint 10 nappal előtte jelentkezik, akárcsak a mellek megduzzadása. Volt olyan, hogy csak akkor jött meg,miután minden tünet elmúlt már. Szerintem ne aggódj, de a teszt jöhet a biztonság kedvéért!
2009. okt. 13. 16:55
 8/11 A kérdező kommentje:

Hát felemás válaszok születtek, de köszönöm nektek.

Szóval akkor megnyugszom, veszek tesztet holnap, ha még kell.

2009. okt. 13. 19:41
 9/11 anonim ***** válasza:
szia! vettél tesztet? drukkolok h az legyen amit szeretnél!!
2009. okt. 14. 19:31
 10/11 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Végül nem kellett teszt, mert megjött! :)

Köszönöm azért a tanácsokat, és sajnálom, hogy így megijedtem, de ez furcsa volt a megszokotthoz képest. :)

Most már szedem a gyógyszert, így kevésbé kell félnem majd, mint az óvszernél.

2009. okt. 16. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!