Tampont hsználhatnak a szüzek is?
Figyelt kérdés
Nem merem kipróbálni,mert azt mondják páran,hogy a szűzhártya miatt nem tudom használni.2013. jún. 24. 10:48
1/8 anonim válasza:
Használni használhatsz, csak nem biztos, hogy sikerül is.
3/8 anonim válasza:
dehogyisnem sikerul,hasznalj nyugodtan
4/8 anonim válasza:
A szűzhártyán van nyílás, hiszen a menstruációnak is ki kell folynia valahol. Továbbá a menstruáció idején elég puha, rugalmas is. A nyílás mérete egyénenként különböző, így van, aki tud tampont használni, van, aki nem. Egyébként én is tizenvalahány éves korom óta tampont használok, és engem is figyelmeztett az egyik osztálytársam, hogy akkor én már biztos rég nem vagyok szűz a tampontól. Szóval nem kell hinni az ilyen pletykáknak.
5/8 anonim válasza:
Ma már a szüzességnek nincsen túl nagy jelentősége. Attól még szűz vagy, hogy tampont használsz. Legfeljebb ha megtelik vérrel és húzod ki, akkor elszakad a szűzhártyád.
6/8 anonim válasza:
Számodra lehet, hogy nincs, de azért vagyunk még remélhetőleg elegen, akiknek bizony számít a szüzesség!
7/8 anonim válasza:
Abból gondolom, hogy nincs nagy jelentősége a szüzességnek, mert rengetegen akarnak tampont használni, pedig ennek nagy veszélye van. Azt senki nem írja le hogy ha megduzzad egy ilyen tampon, akkor az átmérője 4 cm.
8/8 anonim válasza:
Azért a mini nem tud akkorára megduzzadni. Másrészt a szüzesség nem egyenlő a szűzhártyával. Én szűz vagyok, és nekem ez fontos, de a szűzhártyám épsége nem annyira érdekel. A szüzesség nem az, hogy ép-e a szűzhártyád, hanem hogy lefeküdtél-e már valakivel. Sőt, ha valaki valamilyen szűzhártyát el nem szakító szeretkezési formát folytatott, szerintem azt is lehet úgy tekinteni, hogy már nem szűz bizonyos értelemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!