Menstruáció alatt nem veszélyes, ha szexelünk? Olyat is hallottam h meddőséget is okozhat akár :O ez igaz? Óvszertel védekeznénk. Ugy is gond lehet?
Figyelt kérdés
2013. jún. 22. 11:07
11/21 anonim válasza:
"dehogy okoz meddőséget, pl sok nő épp akkor esik teherbe. Az oveszer nem árt a fertőzések miatt."
Egyrészt attól, hogy az adott menzesz ALATT valaki terhes lesz, az még NEM jelenti azt, hogy UTÀNA nem kap gyulladást és lesz meddö!!!!
Másrészt az óvszer a TEHRESSÉG ellen véd, a fertözések ellen nem, mármint azok ellen nem, ami a nö méhébe kerülhet az aktus során.
12/21 A kérdező kommentje:
Értem,köszönöm...és még annyi lenne h miket csinált az orvos h elmuljon a p.fészek gyulladásod? Milyen kezelés kellett? Csak kiváncsiság
2013. jún. 22. 19:31
13/21 A kérdező kommentje:
Ja és mennyi idő mulva jelentkeztek a tünetek?
2013. jún. 22. 22:02
14/21 anonim válasza:
3 hónap folyamatos kezelés,antibiotikummal,kúpokkal,szex mentesen,az antibiotikumtól aztán újabb bacik,stb,stb.....nem hiányzott. Most 3 havonta ellenőrzés,m bármikor kiújulhat és ha nem kezelik,meddőséget okozHAT.
15/21 anonim válasza:
Igen veszélyes. Az éppen leváló nyálkahártya darabok bekerülhetnek a hasüregedbe és ott havonta úgy fognak viselkedni a menzesz alatt, mint a méhedben. Iszonyatos görcsöket is csinál, van akit meg is kell műteni ez miatt. Van ennek a betegségnek valami neve, de nem tudom mi.
16/21 anonim válasza:
Én szexeltem már menstruáció közben és a világon semmi probléma nem volt vele. Persze nem árt ha a vértől nem undorodik az illető.
17/21 anonim válasza:
16os,kivánom,h ne is legyen bajod,de ez igazából nem derül ki 1-2 hónap alatt,attól,h tünet nincs még elindulhat vmi,de tényleg ne úgy legyen.
18/21 anonim válasza:
Nyugi, nem lesz tőle semmi bajod, csak finoman kell csinálni:) és 15ös, hihetetlen butaság amit írtál, hogy a hasüregbe kerülhet...nézd meg kicsit az anatómia könyvet.
De itt egy kis segítség: [link]
19/21 anonim válasza:
tegnap 20:34-es: ELVILEG kerülhet a hasüregbe a méhnyálkahártyadarabokból valamennyi, ha nem is gyakori. Ugyanis a méhböl a petevezetö és a petefészek közti résen át tudnak jutni, mert nincs lezárva, összenöve.
20/21 anonim válasza:
Igen, elvileg sok minden megtörténhet...de ennek, eléggé kicsi az esélye..és óvszerrel is védekeznének...ugyhogy, szerintem ezen már nincs mit gondolkodni..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!