Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez mitől lehet? (bővebben)

Ez mitől lehet? (bővebben)

Figyelt kérdés
A párommal tegnap(06.21) szeretkeztünk, és észrevettük hogy az óvszer vége véres volt, olyan épphogy pár csepp. Nem tagadom, néha tényleg "durva" volt, ha lehet így nevezni, fájt is neki a petefészke és egy idő után abba is hagytuk emiatt, illetve az óvszer sem volt túl síkos, így előfordulhat hogy esetleg megsértettem vele valamit? Utána már nem vérzett(pisilésnél is átlátszót vizelt), és sosem volt ilyen korábban. Ugyanakkor 06.17-én(4-5nappal ezelőtt tehát) óvszer nélkül is szeretkeztünk, fele időben anélkül, utána már ráhúztam persze és úgy folytattuk. Hallottam valami beágyazódási vérzésről is, lehet ez volt az? Jó lenne egy kis segítség, ha bármi plussz info szükséges hozzá, leírhatom, előre is köszönöm :) (kor: F18,L16)

2013. jún. 22. 01:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Mikor menstruált utoljára?
2013. jún. 22. 07:24
 2/3 A kérdező kommentje:
utoljára 13-án, és legközelebb ~10-én kell majd megjönnie
2013. jún. 22. 09:40
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem teljesen a közép időben történt az aktus,de gyakran van,h előbb következik be a peteérés,ami járhat vérezgetéssel és a petefészek,ill. a has fájdalmával.De valóban előfordulhat terhesség,ill. méhszájseb miatt is. Várjatok még 1 hetet,és csináljatok terhességi tesztet. Ha az negatív, a petefészek fájdalma miatt valószínűbb h,peteérés miatt volt. Hogy van-e más probléma azt egy nőgyógyászati vizsgálat tudná megmondani.
2013. jún. 22. 18:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!