Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Van salgótarjánban női nődoki...

Van salgótarjánban női nődoki aki fogad gyereket? Vagy csak a gyereknőgyógyász?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok és mostanában erős lett a folyásom. Meg szeretném nézetni nőgyógyásszal de nem szívesen vetkőznék férfi előtt. Persze ha más nincs muszáj lesz.
2013. jún. 21. 14:18
 1/8 anonim ***** válasza:

erre én is kíváncsi lennék.

egyébként ha nincs kellemetlen szaga,nem változott meg a színe és nem viszket akkor ez normális.

én is így voltam de ha téged megnyugtatna ha megnézne egy orvos akkor nyugodtan menj el.

amiatt meg ne aggódj hogy az orvos megnéz mert rajtad kívül még rengeteg lány lát aznap(meg amúgy is a praxisa során) és szerintem mire jön a következő beteg téged már el is felejt.

2013. jún. 22. 00:34
 2/8 anonim ***** válasza:

Egyetértek az első válaszadóval. A rendszeres folyás teljesen normális, amennyiben nem bűzös vagy furcsa színű (zöld, sárga). A ciklus változásával lehet fehér-krémes vagy áttetsző, nyálkás.

Persze sosem árt a nőgyógyászati vizsgálat, de arra készülj fel, hogy ha szűz vagy, akkor végbélen keresztül szoktak vizsgálni, kenetet persze vesznek hüvelyből. Salgótarjánban Nadim Al Ghaoui doktort ajánlom, ő ugyan nem nő, de végtelenül kedves, közvetlen, megnyugtató személyisége van. Én hozzá jártam régen (bár én nem gyerekként, hanem nála szültem) de úgy tudom, hogy gyereknőgyógyász is. Nem mellesleg szerintem remek szakember.

2013. jún. 22. 08:54
 3/8 anonim ***** válasza:

De hát kérdező itt most nem az orvos érzései miatt aggódik, hanem a saját szégyenkezése miatt!

Úgy meg aztán tök mindegy hogy hány nunit látot már a férfi orvos.

2013. jún. 22. 09:20
 4/8 anonim ***** válasza:

Igen, ezt én se értettem soha, hogy azért mert már milyen sok meztelen nőt látott a férfi orvos, kevésbé szégyelné magát bárki is.

Inkább ahogy egyre idősebb lesz valaki, egyre kevésbé érdekli a dolog.

2013. jún. 22. 09:57
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat hát akkor ha nem változik a folyásom lehet nem megyek el.
2013. jún. 22. 14:32
 6/8 anonim ***** válasza:
Rendben vagy? Minden Ok?
2013. jún. 26. 12:34
 7/8 A kérdező kommentje:
Jól vagyok nem mentem el mert utánaolvastam és hát nem fáj vagy viszket, nem büdös és normális átlátszó színe van. Ha valami változik elmegyek.
2013. jún. 26. 13:49
 8/8 anonim ***** válasza:
Jó egészséget kívánunk neked!
2013. jún. 27. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!