Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A fehér folyás az most Klamídi...

A fehér folyás az most Klamídia? (Chlamydia)

Figyelt kérdés

Állandóan azt nyomják belém, hogy a bugyimban lévő fehér gomba, vagy klamídia.

De nem viszket, nem csíp, nem büdös, és nem sárga mint a citrom, hanem hófehér, tejfehér, esetenként tök átlátszó. Néha kevesebb, néha több.... ezt be tudom a ciklus napjainak.

Viszont most felmerült a Klamídia gyanúja, ahol folyás van, meg köztes vérzés (ebben a hónapban kétszer barnáztam)

Jövő héten elmegyek tesztet csináltatni kórházba, mert csak így tudok véget vetni ennek az egésznek.

Ti mit gondoltok?

2013. jún. 21. 10:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha fehér vagy átlátszó, nem kellemetlen szagú és nincs semmi tüneted, akkor ez normális fehérfolyás, ami nem betegség jele.
2013. jún. 21. 10:51
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
AHogy az első irja, a közti vérzésnek meg általában hormonális oka van. Ha téged megnyugtat csináltass tesztet de egy tenyésztéssel többre mennél mivel butaság csak egy dolgot kizárni több olyan baktérium szaporulat van aminek smemi tünete. De 99% hogy sima fehér folyásról van szó nálad. Minden nőnek van. Ki nyomja azt állandóan beléd hoyg ez nem normális? Ki ez az okos?
2013. jún. 21. 11:37
 3/3 A kérdező kommentje:

Hát akinél feladtam, az a párom...

Voltunk a háziorvosnál evégett,meg a barnázás miatt, (aki egy agytröszt amúgy) és felsorolta a lehetséges dolgokat. A barnázásra azt mondta, hogy ha ismételten fennáll, akkor érdemes kivizsgáltatni, addig meg lehet, hogy a stressz, meg a hormon meg blabla....

DE(!) elkezdte mondani, hogy a chlamydia betegség egyik tünete is lehet (ami a mostani idők legmeghatározóbb nemi betegsége), amit viszont nyugodtan kivizsgáltathatok, mert az esetek 90%-ban tünetmentesen hordozzuk.. Viszont ha tünete van, akkor fehér folyás, köztes vérzés, alhasi fájdalom ecetera ecetera...

Nos azóta le sem tudom lőni a páromat...

Ezen kívül a bnőim is beszélnek össze-vissza, mivel nincs orvosi végzésem így aztán én nem tom meggyőzni őket az igazamról....

Továbbá ott vannak a fórumok, meg az okoska cikkek, (mindenféle szennylap lányoknak) ahol tömik a fejüket a marhaságokkal...

Jah, szóval elmegyek megcsináltatni a tesztet (nem tudom csak pisiből vagy vérből nézik, v kenetből), aztán jólesz...

De amúgy a doki még felvetette, hogy esetleg lehet vetélés is a barnázás, de ezt nem tartja valószínűnek.. Viszont azt is mondta :D , hogy ha az eredmény negatív lesz, menjek vissza, és megnézzük a terhesség gyanúját ^^ (Mondjuk az már akkor 5-6 hetes lesz :DDDD, csak észre veszem :D )

2013. jún. 21. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!