A fehér folyás az most Klamídia? (Chlamydia)
Állandóan azt nyomják belém, hogy a bugyimban lévő fehér gomba, vagy klamídia.
De nem viszket, nem csíp, nem büdös, és nem sárga mint a citrom, hanem hófehér, tejfehér, esetenként tök átlátszó. Néha kevesebb, néha több.... ezt be tudom a ciklus napjainak.
Viszont most felmerült a Klamídia gyanúja, ahol folyás van, meg köztes vérzés (ebben a hónapban kétszer barnáztam)
Jövő héten elmegyek tesztet csináltatni kórházba, mert csak így tudok véget vetni ennek az egésznek.
Ti mit gondoltok?
Hát akinél feladtam, az a párom...
Voltunk a háziorvosnál evégett,meg a barnázás miatt, (aki egy agytröszt amúgy) és felsorolta a lehetséges dolgokat. A barnázásra azt mondta, hogy ha ismételten fennáll, akkor érdemes kivizsgáltatni, addig meg lehet, hogy a stressz, meg a hormon meg blabla....
DE(!) elkezdte mondani, hogy a chlamydia betegség egyik tünete is lehet (ami a mostani idők legmeghatározóbb nemi betegsége), amit viszont nyugodtan kivizsgáltathatok, mert az esetek 90%-ban tünetmentesen hordozzuk.. Viszont ha tünete van, akkor fehér folyás, köztes vérzés, alhasi fájdalom ecetera ecetera...
Nos azóta le sem tudom lőni a páromat...
Ezen kívül a bnőim is beszélnek össze-vissza, mivel nincs orvosi végzésem így aztán én nem tom meggyőzni őket az igazamról....
Továbbá ott vannak a fórumok, meg az okoska cikkek, (mindenféle szennylap lányoknak) ahol tömik a fejüket a marhaságokkal...
Jah, szóval elmegyek megcsináltatni a tesztet (nem tudom csak pisiből vagy vérből nézik, v kenetből), aztán jólesz...
De amúgy a doki még felvetette, hogy esetleg lehet vetélés is a barnázás, de ezt nem tartja valószínűnek.. Viszont azt is mondta :D , hogy ha az eredmény negatív lesz, menjek vissza, és megnézzük a terhesség gyanúját ^^ (Mondjuk az már akkor 5-6 hetes lesz :DDDD, csak észre veszem :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!