Kezdhetek megijedni? Elolvasnátok?
Sziasztok! egy hónapja a jobb petefészkemen találtak egy csomót amivel elvileg most(pénteken) kell visszamennem(várjak meg egy mensit és utána menjek). CSütörtökön megjött a mensim viszont csak 1napig tartott, igaz akkor erős volt de azóta sincs semmi! Fog.gátlót szedek viszont többször voltam beteg ebben a hónapban,sőt antibiotikumot is szedtem! kéne vennem egy terhességi tesztet?? Vagy mi lehet velem?? Segítsetek kérlek
L19
antibiotikum gyengíto a fog gátló hatását, így kiegészítő védekezés javasolt mellette.
a csomó nem tudom mit takar pontosan, ciszta?
Lehet amiatt is az 1napos vérzés esetleg. dokihoz menj azt mondd majd neki.
Tesztet vehetsz, azzal nem ártassz, esetleg megnyugszol ha csak idieglenesen is.
Ne ijedj meg, vegyél tesztet + menjj orvoshoz!
14/l
Lehet az antibiotikum miatt is,de azért vegyél tesztet,és írj nekünk!
22/L
Megígértem h írok ha tudok vmit! tegnap annyira ideges voltam h elmentem tesztet venni amit reggel meg is csináltam és negatív lett!
Egyrészről megnyugvást másrészt aggodalom h vajon akkor mi lehet?! na de majd pénteken a doki!
Jah és köszönöm h írtatok tegnap jól esett :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!