Hogyan tolhatnám vagy hagyhatám ki a következő menstruáciomat?
Ha ön mondja biztos nem! :)
Meg kell értenie, hogy erre nincs kimondottan fix módszer.
Az emberi test bonyolúlt szerkezet, és vannak dolgok amelyeken, nem szabad változtatni, mivel általa komolyabb problémák adódhatnak.
A vérzés természetes velejárója a női létnek, tanuljon meg szépen együttélni vele. El kell hinnie, hogy nincs olyan nőgyogyász aki csodát tudna tenni, már csak azért sem mert csodák nincsenek.
Egyenlőre csak az a két módszer létezik, amit már írtam de hosszútávú megoldásra, csak a gyogyszeres módszer nyújt lehetőséget.
Dr.Bóday László
Pont erről beszéltem!
"hosszútávú megoldásra, csak a gyógyszeres módszer nyújt lehetőséget."
Tehát gyógyszerrel el lehet tólni, de ha valaki nem szed gyógyszert és nem is szeretne, annak csak a hüvelygyűrűt tudom megoldásként ajánlani. Vannak gyógyszerek melyet nem kell folyamatatosan szedni, viszont a gyógyszer nem mindenkinek elfogadható megoldás. Én mint nőgyógyász, elárulom, hogy egyre többen választják a gyűrüs megoldást.
Amit ön szedhetett, az minden bizonnyal :ORGAMETRIL
Dr.Bóday
Lényeg, hogy van ilyen gyógyszer - akkor is ha nem épp áldásos minden téren a hatása.
Ön hol rendel? (úgy értem Bp vagy más város?)
Lehet, hogy a kérdező még fiatal a fogamzásgálóhoz. Nem biztos, hogy jó ajánlat...
Másrészt, ha valaki olyan szeencsés,hogy incs semmi baja ilyenkor, örüljön neki, de sokak ilyenkor pokoli rosszul vannak...
Olyat is hallottam már, hogy valaki félig elvesztette az eszméletét a fájdaomól, bár ez szerencsére ritka.
Állítólag a menstruáció elötti héten nagymennyiségű C-vitamin bevitel, egy-két napot eltolhatja...de töbet nem.
Szoval Dr. Úr,ha én kihagyom a 7 napos szünetet a gyógyszerszedésnél és pl csak 7et veszek be a következő levélböl és úgy hagyom abba(persze ienkor kidobhatom a többi maradék gyógyszert) akkor nem lesz semmi gáz?
Az a baj,h én csak egy héttel szeretném elhuzni,mert akkor lesz a nyaralás! És az is baj,h én még csak most kezdtem el szedni a gyógyszert! Kérem segítsen!
Köszönök mindent
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!