Miért marad ki ilyen gyakran a menstruációm?
Figyelt kérdés
Sose tudom pontosan, mikor fog megjönni, mert van hogy havonta kétszer jön meg, van hogy csak kéthavonta. Legutoljára május 4-én jött meg, azóta semmi. Pedig direkt úgy terveztük a nyaralást, hogy június végén július elején legyen, de lehet hogy pont akkor jön meg. Akkor mit csináljak? Tampont félek használni.. Lehet valami egészségügyi probléma miatt? Először 13 és fél évesen jött meg, most vagyok 15.2013. jún. 19. 15:00
1/2 anonim válasza:
Nyaralás előtt érdemes lenne orvost kérdezni.
2/2 anonim válasza:
Az égvilágon semmi bajod sincs.
Teljesen rendben van ez így kb 17 éves korodig kellene majd beállnia rendszeresre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!