Egy magazinban olvastam h azok a nők/lányok akik gyakran alszanak hason, nagy valószínűséggel kevésbé lesz formás, nagy mellük, ez valóban így van?
Figyelt kérdés
Én meg szinte mindig úgy alszom, mert kényelmes, na de ez igaz? Akkor ne is aludjak hason? Még fejlődésben vannak a melleim és ezért is kérdem.14/L2013. jún. 18. 19:34
1/13 anonim válasza:
Hülyeség. Az egyik barátnőmnek nagy van és csak hason alszik :) Úgy aludj, ahogy kényelmes.
2/13 anonim válasza:
Hülyeség.Én is hason alszom,pedig D kosaras a melltartóm.
3/13 anonim válasza:
Az hogy nagy, nem azt jelenti, hogy szép formás is...
4/13 anonim válasza:
nem, a mell mérete formája genetikaai dolog. nem tudsz tenni semmit hogy befolyásold.
5/13 anonim válasza:
Az enyém nagy, mondjuk annyira tökéletes formájúnak nem mondanám, de mindig hason alszom
6/13 anonim válasza:
jajj a pasim mindig aztmondja h iszonyat formásak és szépek a melleim pedig én is szinte mindig hason alszom..és még én is fejlődésben vagyok 15/L
7/13 anonim válasza:
Nyugodtan aludj hason továbbra is ha úgy kényelmes, mert semmilyen káros hatása nincs sem a melledre, sem másra!
8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
2013. jún. 19. 09:47
9/13 anonim válasza:
6-os 15 évesen én errre annyira nem lennék büszke hogy fiúk nézegetik a melledet....
10/13 anonim válasza:
Totál egyetértek veled utolsó válaszoló!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!