Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Csalhat a terhességi teszt?

Csalhat a terhességi teszt?

Figyelt kérdés

Csináltam ma egy tesztet, a 2. vizeletből, előtte megittam egy fél liter vizet. A csík egyértelműen egy vonalas,azaz negatív. Van olyan,hogy csal a teszt? Egyébként nem szeretnék még babát.

Előre is köszönöm.

2013. jún. 18. 18:47
 1/7 anonim ***** válasza:
A használati útmutató részletesen leírja, mely esetekben adhat téves eredményt. Ha legalább két hét eltelt az aktus óta, akkor nagy valószínűség szerint nincs baba.
2013. jún. 18. 18:53
 2/7 anonim ***** válasza:
hogy ittál elötte nem a legjobb. Hányadik ciklus napon vagy? Mikor volt együttlét? Ha továbbra is késik 2 nap mulva csinálj ujat de reggeliből.
2013. jún. 18. 19:05
 3/7 A kérdező kommentje:
Már több mint két hete volt a kérdéses aktus. Szerintem ha lenne baba legalább egy halvány csík kirajzolódna...
2013. jún. 18. 21:20
 4/7 anonim ***** válasza:
igen akkor nagy eséllyel már jelezné. Ha nem jön meg akkor azért csinálj még tesztet sokaknak csak késöbb utatja ki, vagy egyáltaán nem. De ez nagyon ritka.
2013. jún. 18. 21:48
 5/7 anonim ***** válasza:
Tesztet mindig első vizeletből érdemes csinálni, és nem érdemes előtte sokat inni, mert felhígul. Én ismételnék a helyedben, hogy megnyugodjak.
2013. jún. 19. 12:56
 6/7 A kérdező kommentje:
Akkor fogom ismételni,ha nem jön meg a menzesem amikor kellene neki. Szerintem halványan, de mutatná,ha lenne valami...
2013. jún. 20. 09:59
 7/7 A kérdező kommentje:
Hálistennek megjött, napra pontosan :)
2013. jún. 24. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!