Csalhat a terhességi teszt?
Figyelt kérdés
Csináltam ma egy tesztet, a 2. vizeletből, előtte megittam egy fél liter vizet. A csík egyértelműen egy vonalas,azaz negatív. Van olyan,hogy csal a teszt? Egyébként nem szeretnék még babát.
Előre is köszönöm.
2013. jún. 18. 18:47
1/7 anonim válasza:
A használati útmutató részletesen leírja, mely esetekben adhat téves eredményt. Ha legalább két hét eltelt az aktus óta, akkor nagy valószínűség szerint nincs baba.
2/7 anonim válasza:
hogy ittál elötte nem a legjobb. Hányadik ciklus napon vagy? Mikor volt együttlét? Ha továbbra is késik 2 nap mulva csinálj ujat de reggeliből.
3/7 A kérdező kommentje:
Már több mint két hete volt a kérdéses aktus. Szerintem ha lenne baba legalább egy halvány csík kirajzolódna...
2013. jún. 18. 21:20
4/7 anonim válasza:
igen akkor nagy eséllyel már jelezné. Ha nem jön meg akkor azért csinálj még tesztet sokaknak csak késöbb utatja ki, vagy egyáltaán nem. De ez nagyon ritka.
5/7 anonim válasza:
Tesztet mindig első vizeletből érdemes csinálni, és nem érdemes előtte sokat inni, mert felhígul. Én ismételnék a helyedben, hogy megnyugodjak.
6/7 A kérdező kommentje:
Akkor fogom ismételni,ha nem jön meg a menzesem amikor kellene neki. Szerintem halványan, de mutatná,ha lenne valami...
2013. jún. 20. 09:59
7/7 A kérdező kommentje:
Hálistennek megjött, napra pontosan :)
2013. jún. 24. 21:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!