Máj.9. -én kelett volna megjönnie a menzeszemnek, terhes lehetek?
Figyelt kérdés
Voltam dokinál is azt mondta nem vagyok terhes.csináltam 4 tesztet az utolsót ma reggel mind negatív.az érdekelne hogy volt e már valaki így mégis terhes és ha nem vagyok az akkor mitől lehet?22 éves vagyok a doki meg azt mondta ha nem jön meg 1hónapig menjek vissza kb. Ennyi2013. máj. 28. 21:27
1/3 anonim válasza:
Nálam annak idején 2szer is volt ilyen.Nekem ciszta volt a ludas.Ki is maradt emiatt mind a 2 esetben egy egy havim. Mindig negatív volt a teszt és Uh-n volt látható hogy megrepedt ciszta van, ami majd kipukkan.
Így később ennek eredményeként harmadjára is azt hittem cisztám van, így nem furcsáltam h kimaradt tavaly, csak mikor jöttek a terhességi tünetek, akkor lett valami gyanús és akkor pozitív tesztem volt már.Kiderült az már nem ciszta, hanem baba.
Neked csináltak UH-t?
7hós kislány anyukája.
2/3 anonim válasza:
Nekem is anno két hónapig kimaradt, de folyton negatívat teszteltem, ekkor mentem el a dokihoz: ciszta volt. Nekem is mondták, hogy ha nem jön meg egy hónapig, menjek vissza, de megjött. Múltkor voltam egy kivizsgáláson, mondták, hogy már nincs ott szerencsére. Neked nem mondták, hogy az van esetleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!