Nőgyógyászhoz időpont, vagy csak besétálni rendelésre és várni?
Tudom túl egyszerű lesz a válaszom,de sokszor a legkézenfekvőbb ötleteket nem veszik észre az emberek.
Ahelyett, hogy az idődet azzal töltöd, hogy ide kiírod a kérdésed,...
-ha van konkrét nőgyógyász, ahová szeretnél menni, hívd fel telefonon és rákérdezel.
A konkrét és ahhoz a nőgyógyászhoz köthető pontos választ azonnal megtudod tőle.
Kell, ha csak nem sürgősségi dologról van szó.
Valami bajod van, vagy csak ellenőrzésre mennél?
Mennyi idős vagy?
Esetleg tini, vagy gyerek nőgyógyászatra kellene menned először.
Nálunk időpont nélkül már be sem engednek még gyógyszert iratni sem. Sőt szóba sem állnak időpont nélkül senkivel, mert mielőtt megszólalhatnál az arcodbakiabálják h van e időpontod.
Én is hiába szóltam, hogy sürgős a problémám, vagy várok 2 hetet a legelső szabad időpontra, aztán a váróban még várok órákat, hogy rámnézzenek egyáltalán, vagy halom pénzeket otthagyok a magánrendeléseken...
Éljen a magyar egészségügy (Y)
Neked azt ajánlom, hogy kérj időpontot, mert ha besétálsz csak, kb 5x tovább kell várnod mire sorraerülsz, mint időponttal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!