Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ti szoktatok használni intim...

Ti szoktatok használni intim mosakodó gélt? Ha igen milyet? és mi a véleményetek a Lactacyd-ról?

Figyelt kérdés

2013. jún. 16. 23:55
 1/4 anonim ***** válasza:

Én sokáig nem használtam, mindenki azt mondta, hogy oda csak sima vizet (meg max. annyi tusfürdőt, ami odafolyt)szabad használni.

Kb. két éve viszont kipróbáltam valami nóném lidlis gélt, igazából sok változást nem éreztem. Aztán amikor elfogyott úgy gondoltam, beruházok valami nevesebbre, Lactacydot vettem. Azóta jobban érzem magam odalenn, szerintem megérte.

2013. jún. 17. 00:08
 2/4 anonim ***** válasza:
Én viszketek a Lactacydtól. Avonos intim mosakodót használok.
2013. jún. 17. 02:43
 3/4 anonim ***** válasza:

Én az első terhességemnél kezdtem használni, Lactacyddal kezdtem. Nagyon jó. De egyébként utána vettem Dove-ot, az is csak olyan fura férfiparfüm szaga volt inkább hanyagoltam. Utána következett a Nivea, hát nekem ez jön be legjobban, ez lett a kedvenc:D

Most aRossmann-ba levolt akciózva a sajátmárkás lemosó, így most azt vettem, de még van a Niveából. Hát kíváncsi leszek...

2013. jún. 17. 07:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem csak a Saforelle vált be, de azt is csak heti 2x használom.
2013. jún. 17. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!