Miért késik a menzeszem?
Figyelt kérdés
Mindig össze-vissza volt nincs beálva konkrét időpontba hogy mikor jön meg.De most kicsit aggódok hogy mi lehet a gond.Élek nemi életet és védekeztünk rendesen és is leelenőriztük (az óvszert) de nem volt szakadt szóval a terhesség nem lehet.De akkor mi a gond? Előre is köszönöm.2013. jún. 16. 17:26
1/4 anonim válasza:
Nekem is volt már ilyen többször is. Lehet stressz miatt vagy pl amikor elkezdtem sportolni akkor is rendszertelen volt. De mi itt nem sokat tudunk segíteni szerintem max találgatunk, egy doki biztos többet tudna mondani.
2/4 anonim válasza:
Velem is ilyen van azt mondta a nőgyógyászom hogy a külsö behatásokkal lehet valami lelki trauma vagy iesmi lehet hogy ez a bajod neked de nekem véglis a renszertelem étkezés miatt van
3/4 A kérdező kommentje:
Hát sokat stresszelek és mostanában sokat sírtam, idegeskedtem.Lehet hogy ezek s gondok.Lelki traumám nincsen azzal kapcsolatban,de hallotam olyat is hogy ha rendszerten akkor is gondot okozhat néha. Az előző óta 2x volt és hirtelen abba hagytuk....lehetséges hogy érdekesen fogadta a szerverzetem?? ....amúgy köszi a válaszokat
2013. jún. 16. 20:00
4/4 A kérdező kommentje:
Még mindig nem jött meg :/.Ma van 30. nap(az előzőtől számolva) pedig 24-28 napkor szokott kb.
2013. jún. 17. 14:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!