Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mikor jön meg? Bővebben lennt!

Mikor jön meg? Bővebben lennt!

Figyelt kérdés
Azt olvastam már több helyen is hogy mielőtt legelősször megjön akkor egy fehéres folyadék jön ki előtte egy 18-20 nappal! Nekem már vagy fél - egy éve van ez a folyadék és még nem jött meg. Az a baj hogy ennek a folyadéknak a mennyisége változni szokott és a bugyimon is meglátszik de néha sárgának látszik !Anyukámnak már ennyi idősen megvolt. Mit tegyek?
2013. jún. 15. 15:34
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Semmit ne tegyél, és ne izgulj, megfog jönni. Örülj neki hogy még nincs ilyennel bajod! Hány éves vagy?:)
2013. jún. 15. 15:40
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Először is, ne aggódj! Az a fehéres folyadék hüvelyfolyás, ami teljesen természetes, mindaddig amíg nem lesz fura színe vagy szaga. Nincs rá általános szabály, hogy mikor kell, hogy megjöjjön, úgyhogy most inkább élvezd ki, hogy nem kell még vele szenvedned. :)
2013. jún. 15. 15:41
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!! 12 éves vagyok! Az az igazság hogy nem nagyon értem mit jelent az h fura szaga!? Azt hogy bugyin keresztül érezhető vagy az amikor csak úgy ha megszagolom? Mert úgy elég érdekes szaga van! És (tudom ez undarító)a szeméremszőrzetem néha viszketni szokott de csak ott!! És nemrég lett egy dudor a szőrzetem mellett! Nem tudom most tényleg lehet hogy baj van vagy csak rigolyás vagyok??
2013. jún. 15. 15:45
 4/4 anonim ***** válasza:
A fura szag azt jelenti igen, ha nagyon szúrós szaga van és a ruhádon keresztül is érezni. Használj minden nap tisztasági betétet, ez megvédi a bugyidat is és szagtalanít is. Mielőtt megjött nekem is 2 évig csak folyásom volt, de ne aggódj, lehet hogy a menstruációid között is lesz folyás, minden nőnek van, kinek több, kinek kevesebb. A viszketésre pedig figyelj oda, esetleg (főleg nyáron, melegben) mosakodj gyakrabban, vagy használj intim törlőkendőket, lehet hogy "bepálik". Ha viszont jelentősen megváltozik a folyás színe és szaga (pl.zöldes lesz), az fertőzés jele is lehet.
2013. jún. 15. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!