Nőgyógyászhoz, de hova?
Már 2 éve járok Kecskemétre, Dr. Seregély Attilához. (18 vagyok,Nagykőrösön lakom) A magánrendelése a Rákóczi u. nagyon megterhelő számomra, mivel saját keresettel még nem rendelkezem (még érettségizek). Az lenne a kérdésem, hogy ha a kórházba mennék vizsgálatra, az TB támogatott, de ott ellátnak engem is? Eddig tudtuk fizetni, sajnos elég sűrűn betegeskedem, de az utóbbi pár hónapban épp csak kijövünk anyagilag, a helyi nőgyógyász pedig nem foglalkozott velem úgy, ahogy azt egy beteg megérdemelné (ebbe ne menjünk bele, nem ez a lényeg).
Szóval számomra ez a doktor nagyon szimpatikus, és a világért sem mennék máshova, mert nála nincs gyomoridegem, de ha egy mód van rá, szerintetek lehet ingyenes vizsgálatra lehetőségem?
Előre is köszönöm a válaszokat!
TB-s rendelésen nem kérhet pénzt.
Szerintem másik városba is mehetsz, én is mentem a magándokihoz tb-s rendelésre amikor a kórházba hívott (én terhesgondozásra jártam).
De ha nem vagy benne biztos, akkor kérdezd meg amikor időpontot kérsz. Nem tudom hogy van Kecskeméten, nálunk kell időpontot kérni, mert ha nincs időpont, akkor nem biztos hogy fogad a doki (várni így is úgy is kell). Azt lehet telefonon is.
Köszönöm!
Tegnap nézegettem az oldalt, szerintem megtaláltam! :)
Kedves kérdező!
Fogadtak Kecskeméten az sztk-ban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!