Mikor fognak megnőni a melleim?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok,1 éve menstruálok.A bimbóudvar kicsit duzzadt és megemelkedett úgy 1,5-2 éve.Nagyon kicsit nőtt akor a mellem,és azóta semmi.Mikor fog elkezdeni végre rendesen nőni?Már az összes osztálytársamnak nagy,kerek mellei vannak,dekoltált pólókat hordanak stb.Énis szeretnék kivágottabb felsőket hordani,de így elég röhejes lenne.2009. okt. 10. 19:34
1/6 anonim válasza:
Ne aggódj sokan vannak így ezzel,biztos majd neked is szép nagyok lesznek.Ami késik, nem múlik. :)
2/6 anonim válasza:
A páromnak csak a fősuli idején nőttek meg teljes méretükre, addig minimális volt csak.. Aztán most terhes, én meg boldog ember :D
3/6 anonim válasza:
Nekem is csak 18 után indult neki, de akkor aztán tényleg :) Ha egyébként is vékonyka alkat vagy, akkor még egy darabig nem is lesznek nagyok, de ne görcsölj ezen.
4/6 anonim válasza:
Kedves serdülő lányok! Ne azt nézzétek, hogy a veletek egyidős lányoknak mekkora a melle, mert ez minden lánynál más! Van akinek hamarabb nő, van akinek később! Egy kis cicijű lány sem kevésbé jó és értékes, mint az, akinek nagy melle van!
5/6 anonim válasza:
De a nagyobb, formás mellekre jobb ránézni, mint a szúnyogcsípésekre. :)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!Úgy tűnik nincs mit tenni,türelmesnek kell lennem :D
2009. okt. 11. 11:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!